30-10-04

HALLOWEEN LOTTO-UITSLAGHier zijn ze weer : de lottocijfertjes van dit Halloween-weekend.
Wijzelf hebben (alweer) niet gewonnen, het zal dus weer voor een andere keer zijn.

Aangezien onze leverancier van de cijfertjes voorlopig niet bijgewerkt is, vindt U hier het resultaat van de trekking op de vroegere primitieve manier:

2 - 3 - 18 - 25 - 29 - 31
reservegetal : 30


Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele fouten...

In de hoop dat jullie wel bij de gelukkigen zijn : een leuke avond toegewenst.

20:39 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

WINTERTIJD

Hij is voorbij die mooie zomer....

Nuja, of hij zo mooi was, die zomer, laat ik in het midden. Ik weet dat ik gewerkt heb bij dertig graden en in verlof was bij nog geen twintig graden. Maar laats ons zeggen dat het een typisch Belgische zomer geweest is.

Deze nacht is het dan zover, we schakelen over op de wintertijd. De vraag is dan altijd moeten we de klok nu vooruit of achteruit draaien.
Wel er is daar een zeer goed middeltje voor om te onthouden: in het VOORjaar zetten we de wijzers vooruit en in het ACHTERjaar worden de wijzers achteruit gedraaid.

Bijgevolg mogen we de wijzertjes nu achteruit draaien en één uurtje extra bijslapen.

13:46 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

29-10-04

ALLERHEILIGEN-WEEKEND

Het is weekend

En het wordt een lang weekend dat echter wel zeer gevuld zal zijn als ik zo ne keer bekijk wat er allemaal op het programma staat. Op zaterdag : de gewone bezigheden met vooral de klemtoon op boodschappen. Zondag komen dan de mama van Katrijn en de ouders van Luc naar aanleiding van het officieel verjaardagsfeest van Stephen.

Maandag is het dan Allerheiligen en voor ons is, ingevolge het overlijden van de vader van Katrijn, Allerheiligen een zeer speciale dag : in die zin dat Allerheiligen een intens familiale dag is, meer dan een kerkhof-dag. Trouwens voor een bezoekje aan het kerkhof hoeft het echt geen Allerheiligen te zijn, dat gebeurt op regelmatige basis ook op andere dagen. Ook voor een bloemetje of een kaarsje wachten we daar echt niet op.....

Alvast een fijn weekend toegewenst en tot een volgende posting

21:45 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-10-04

MORGEN WEEKEND

Het gaat vlug....

En of het vlug gaat.... morgen is het alweer de laatste werkdag van de week, en het zal een dagje zijn die goed gevuld zal zijn. De collega neemt verlof in de namiddag en de vrijdag is steeds bijzonder goed gevuld omdat ons bureau een pak werk tegen het weekend moet regelen.

Deze avond ook naar de school van Jochen geweest om naar het oudercontact te gaan. We zijn werkelijk geweest om echt te laten blijken dat we geïnteresseerd zijn in het vele werk van Jochen, vooral omdat we weten dat dit voor Jochen een aanmoediging is. Want anderzijds moeten we eerlijk toegeven dat een oudercontact eind oktober eigenlijk een beetje te vroeg op het jaar is....Maar beter een contactje te veel dan eentje te weinig.

Voor de rest gaat het hier betrekkelijk goed, rekening houdend met de omstandigheden. Het ziekteverlof van onze schat is verlengd tot 31 december 2004 en de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat er op dit ogenblik geen enkel, maar dan ook geen enkel zicht is op enige beterschap. Gelukkig dat Katrijn maar blijft vechten met veel moed en veel doorzettingsvermogen. Ik ben daar jaloers op want ik zit voor veel minder veel dieper in de put. Ten huize Moerhofke weten we perfect wie het sterke en zwakke geslacht is (op dat vlak dan toch).

Alvast vele groetjes van ons allen en voor wie reeds thuis is : een fijn weekend gewenst, voor de anderen : hou vol, nog één dagje.

22:03 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

27-10-04

LOTTO-UITSLAGeerst en vooral het goede nieuws : mijn mailtjes zijn er terug doorgekomen...Skynet houdt er de laatste dagen wel de spanning in, nu eens wel en dan weer niet....

Het slechte nieuws : de lottowinst zal voor een andere keer zijn.

Alvast een leuke donderdag gewenst.

22:02 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

26-10-04

TE GORTIG

Nu wordt het wel heel grof....

Het was mij reeds opgevallen dat er na de middag alweer geen mailtjes binnenkwamen op mijn mailboxke.... en bijgevolg ne keer gaan kijken naar de webmail... en ook daar een maagdelijke box. (heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om ze ne keer mooi uit te kuisen, nu er toch niets te wachten lag (lol).

Ik vind het eigenlijk toch wel erg dat die heren die daar mee onze abonnementsgelden dik hunne boterham verdienen, zomaar als ze goesting hebben die boel daar ne keer gaan plat leggen .... Maar de reclame op de Skynet-portal (en ook op de blogjes) die blijft marcheren zenne, geen enkel probleem.

Nog tien keer slechter als de post voor de moment, ik weet niet wat hier nu echt de bedoeling van is....Als jullie het weten , ge moogt het me gerust ne keer wijs maken zenne.

Alvast de groetjes en een fijne nacht toegewenst

21:52 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

DRUKKE DAG

Vandaag wordt een drukke dag.

Er staat immers heel wat te doen bij de Moerhofkes. Het is weliswaar de laatste dag van mijn superlang weekend maar er staan heel wat kleine en grotere taken op het lijstje.

Eerst en vooral gaan we hier, gezien het goede weer, een paar machientjes wassen en proberen gedroogd te krijgen...Dan hoeft Katrijn dat morgen niet allemaal alleen te doen.
Bovendien komt ook Jochen tegen de middag naar huis (is vrij op dinsdagnamiddag) en gaan we dus zorgen dat we wat eten op tafel krijgen.
er moet hier ook dringend es wat aan administratie gebeuren want de rekjes met te klasseren stukken puilen uit... Vandaag gaan we ook daar es deftig in sorteren en klasseren. Ook zouden we het graf van de pa van Katrijn willen gaan opkuisen samen met de moeder van Katrijn....en daar allemaal tussendoor moet er nog enkele boodschappen gebeuren ook ....

Ik troost mij al met het feit dat het volgende weekend ook een superlang weekend wordt en wat nu niet gedaan geraakt misschien volgend weekend wel op punt geraakt....

Groetjes aan elkeen en tot volgende posting

Bedankt voor de gelukwensen aan Stephen voor zijn verjaardag.

10:07 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

25-10-04

STEPHEN IS JARIG

Zoals gisteren reeds medegedeeld op deze blog is er deze avond een klein feestje gepland bij de Moerhofkes. Er is er hier eentje jarig en die verdient van ons allemaal een bloemetje (alhoewel, er zijn zaken waar de jonge man meer zal kunnen mee doen dan met een bloemetje).Inderdaad beste blogbezoekers, Stephen, de oudste kid van het gezin is deze morgen om kwart over zes negentien geworden en viert dus vandaag zijn laatste "tiener"-verjaardag. Op naar de twintig dus.

Beste Stephen van ons allen een zeer gelukkige verjaardag en nog vele gezonde, gelukkige en leuke jaren toegewenst . Je bent een kei-toffe zoon en een voorbeeld van een broer voor de rest van de kids.

Doe zo voort beste Stephen, je bent zeer goe bezig.

09:33 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

24-10-04

GOED NIEUWS

Er is op verschillende vlakken goed nieuws te melden...

- Het weekend is nog maar halfweg, want morgen en dinsdag geniet ik van respectievelijk één dagje verlof en één dagje recuperatie overuren

- Morgen is het hier een feestje want er is wat te vieren : om te weten wat we zullen vieren kom je hier best morgen even piepen. Beter nog : je kan het misschien vernemen in de Blog-room deze avond (zie hier onder)

- En last but not least : alle mailtjes die ingevolge werken bij Skynet "in vertraging" waren, zijn er bij ons hier wel doorgeraakt. Dankuwel Skynet

zondagavond is de chatavond van de bloggertjes.

In elk geval, omstreeks 2100 uur ga ik de bloggertjes opzoeken in de blogroom van Lieve. Kom je ook?

klik hier, meld je aan en ga binnen in het kanaal : "Blogroom"

Lieve opent "De Blogroom" om 2100 uur.Tot Blogs, tot chats, tot mails en fijne week gewenst.

19:00 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-10-04

LOTTO-UITSLAGEn wat hadden jullie gedacht.....
Natuurlijk, jullie hebben juist gedacht
Weer niets gewonnen, volgende woensdag beter....

Zie ook es naar het berichtje hieronder. Zijn er nog Skynetters met dezelfde problemen ?

20:14 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

EMAILS....

En de problemen blijven....

Zoals sommigen wel weten ben ik een regelmatige bezoeker van een aantal forums (of is het fora ???) en zo kwam ik terecht op het "technisch forum" van skynet.

Sommigen beweren dat hun mails nu binnenkomen, na het verzenden en laten resetten van hun passwoord.

Ik vind dit werkelijk onverantwoord....Hoe is het nu in Gods'naam mogelijk dat mensen hun passwoorden mailen .... Indien er bij Belgacom iets is misgelopen met de passwoorden moeten ze dat toch zelf oplossen ???? Hieronder vinden jullie mijn reactie op de posting op het "officiële" skynet-forum.

Beste adsl'ers, collega's van snelle Marcel,

Ik lees hier in een posting dat het probleem van de mails kan opgelost worden door je passwoord te LATEN resetten. Je kan dit toch niet menen .... Een passwoord is niet zomaar iets dat je via een mail doorgeeft. Indien ze daar bij Belgacom om één of andere reden een fout maken en de passwoorden zijn gewijzigd, zal er wel een automatische resetprocedure moeten voorzien worden ook...

Binnenkort krijg je dus een mail van skynet om je passwoorden te geven of wat.... laat mij niet lachen, ik geloof dit nooit. Ofwel krijgen wer binnenkort een aanval van mails om je passwoord te geven genre"City-bank-mails" en is het hek helemaal van de dam.....

alvast groetjes van een man die nu wacht op een dertigtal mails.... sommigen komen er door (deze morgen bvb) maar die van gisteren zijn nog onderweg.....

Alle reactie is van harte welkom

10:58 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

22-10-04

SKYNET IN NOOD ?

"Snelle" marcel van den ADSL

Om de kwaliteit en de snelheid van onze mailservers te verbeteren, zullen er gedurende enkele dagen upgrades gebeuren op onze mailservers. Tijdens deze upgrades kan u problemen ondervinden zoals mails die niet op tijd, of niet in de juiste volgorde, aankomen. Geen enkele bericht zal verloren gaan. De upgrades zullen ongeveer zeven dagen in beslag nemen en zullen vanavond starten.

Opening: 22-10-2004 14:02:49
Status: open
Duur:
Gesloten:

Ik weet niet of marcel hier iets mee te doen heeft maar ik ben vandaag een twintigtal mails te verwachten en heb er reeds 5 ontvangen...Tot deze namiddag is geen enkele mail ter bestemming geraakt.... De kranten-e-zines zijn er niet geraakt en ook een aantal belangrijker mails komen er niet door... Waar zijn ze gebleven ?????

Indien er nog mensen zijn met deze problemen : laat het mij weten, zodat ik niet denk de enige te zijn.....(en dat zou echt wel moeten lukken....)

Ik heb ook goed nieuws : baas is akkoord dat ik maandag en dinsdag thuis blijf. Dus kunnen we hier een beetje voor het huisgezin zorgen en nu en dan es een berichtje op de Blog zetten....

Fijn weekend gewenst

22:11 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

21-10-04

FEESTJE

We hebben vandaag een fijne dag beleefd.

Deze voormiddag gewoon gewerkt en deze middag (en namiddag natuurlijk) een feestje gehouden ter gelegenheid van het pensioen van een collega. Op 01 oktober heeft één der collega's immers de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. En om zijn afscheid te vieren had hij alle collega's uitgenodigd. En wat een succes : iedereen had zich vrijgemaakt en was op post om onze Willy uit te zwaaien. Er werden leuke anecdotes opgehaald uit zijn achtendertigjarige carrière. Bovendien werd een lekkere menu op tafel gezet incluis aangepaste wijnen. Het was er zeer gezellig.Beste vriend : profiteer er van en het gaat je goed.....

21:54 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-10-04

LOTTO-UITSLAG+VOETBALAVONDIk heb niets gewonnen, maar je kan niet elke keer winnen ook niet he...

Ondertussen gisteren es niet gepost, want de Luc van het Moerhofke voelde zich gisteren helemaal niet lekker.... Maar vandaag gaat het weer beter en gaan we ook nog es genieten van het voetbal. imlmers Anderlecht speelt voor Champions League thuis tegen Bremen en.... Er moet gewonnen worden.....

Leuke avond gewenst alvast.

20:28 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-10-04

LOTTOCIJFERS BIJZONDERE TREKKINGHier zijn ze....

Inderdaad hier is de lotto-uitslag van de speciale trekking naar aanleiding van 70 jaar Nationale Loterij.

Vermoedelijk zijn we één der weinige Belgische huisgezinnen die op zich niet gespeeld hebben.... maar ik deed wel mee met de club van het werk. Resultaat vijf keer een drietje. Trouwens ook vorige zaterdag hadden we een prijsje : keer drie en één keer vier.

Het zijn niet de supergrote bedragen, maar wie het kleine niet eert is het grote niet weerd zeker....Ik wens jullie allemaal een zes (er zijn trouwens dertien winnende combinaties....), dus egoïstisch ben ik niet he, geef toe.

Alvast allemaal een fijne week gewenst.

21:10 Gepost door Luc, Katrijn en de kids | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |