20-09-06

LOTTOTREKKING dd 20-09-2006 EN... GEWONNEN !!!

Een grote titel natuurlijk.....

maar deze keer is het gelukt. Natuurlijk hebben we geen grote bedragen gewonnen, maar na zevenenzestig (67) achtereenvolgende trekkingen zonder ook maar één keer drie is het deze keer gelukt. We hebben een drietje...In werkelijke tijd : het was geleden van 25 januari (trekking nr 6) dat het nog eens lukte en we deden elke trekking (woensdag en zaterdag) mee...Niet getreurd, het tij is gekeerd, vanaf nu zijn we echt vertrokken... Ge ziet we blijven optimistisch he.

Hier vinden jullie, zoals na elke trekking, de meest recente cijfers van de lottotrekking. Deze keer dus de trekking van 20 september 2006:

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

10 - 16 - 21 - 22 - 24 - 33 RESERVEGETAL : 12

We hebben één keer drie dus...

Voor de rest eigenlijk weinig nieuws en het nieuws dat er is is eerder negatief. Eerst en vooral hebben we gisteren een hele avond gesukkeld met Outlook, maar die problemen zijn gelukkig opgelost....en verder hadden we een dagje verlof gepland voor morgen om met Marc en zijn collega's naar de wielerwedstrijd voor beroepsrenners (elites met contract) te gaan in Stekene, maar door ziekte van de collega valt deze afspraak in het water....Spijtig want ik had dit reeds weken gepland met Marc....

Alvast een fijne woensdagavond en een deugddoende nachtrust gewenst en morgen een leuke dag.

20:45 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking, koers, stekene |  Facebook |

Commentaren

Hallo bewoners van het Moerhofke;-) Proficiat met jullie 3 correcte cijfers! En nu verder hé! Bij ons lukt het ook niet goed met de lotto...maar we blijven doorgaan hé!
Fijn weekend nog, groeten;-)

Gepost door: nicole | 22-09-06

:-) ben nog eens even binnengewipt :-)
nog een prettig weekend verder Moerhofke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.