30-10-06

EERSTE WERKDAG VAN NIEUWE WEEK...

en we hebben er moed op, want het wordt een korte week.

Inderdaad een korte week, want morgen is het reeds de laatste dag van de zeer korte werkweek. Het zijn uiteraard drukke dagen en er zijn nog een paar niet-voorzienbare dingen bijgekomen, maar we slaan ons hier wel door...

Gisteren zijn we traditioneel de blogroom gaan bezoeken en het was weer een zeer geslaagd onderonsje met een goed gesprek, met veel humor maar ook een aantal serieuze momenten....Ik was er uiteraard niet alleen en zoals steeds komt hier de maandagse link naar het blog van de aanwezigen.
Volgende bloggers waren aanwezig


GREAT LUKY , KAATJE , VEKE , VéKE , ANNELIEN, BORRIQUITO , DONDER , DIEDE , DIRK , en ook wij van het Moerhofke natuurlijk wat een totaal gaf van 10 bezoekers op het moment dat ik het blogroomschip verliet... het is immers vlug maandagmorgen (Wekkertje om 0500 uur...)

Deze avond ga ik fitnessen en ik wens elke bezoeker een fijne en aangename dag

PS : Aan VEKE en VéKE :
ik weet niet meer wat we gisteren afspraken in verband met "Veke" en "Ve" : dus linken zaols steeds....

13:19 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: veke, moerhofke, blogroom, fitness, werken |  Facebook |

Commentaren

Goede middag Luc "Shame on me"... een tijdje reeds dat ik nog op de "blogroom" geraakte... maar het lukt me momenteel echt niet om tot het selecte groepje te geraken... (en om eerlijk te zijn, durf ik het wel eens te vergeten ook hoor !!!) Ik zal eens mijn best moeten doen (neenee, beloven doe ik niet want als ik het dan niet doe dan kom ik mijn belofte niet na hé, en als er IETS is waar ik een hekel aan heb dan is het wel aan mensen die hun beloftes niet nakomen...)

Ik lees dat het gisteren terug bingo was, goed zo... want voor leuke babbels ben ik steeds te vinden ;o)

Ook bij ons een kort weekje hoor Luc, een paar dagen naar de Elzas staan o het programma en verder zien we dan nog wel... En geloof het of niet maar ook bij ons staat de fitness op ons maandagavondprogramma... dat wil lukken hé ;o)))

Maak er alleszins een hele fijne namiddag van (zelf op het werk als het even kan) en doorbijten vanavond op de fitness hé maatje !!! (zal ik ook wel moeten doen...)

Lieve groetjes aan alle moerhofkes van Lucky

Gepost door: Lucky | 30-10-06

:-) een fijne dinsdag gewenst aan het Moerhofke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 31-10-06

Hallo;-) Bedankt voor de felicitaties, doet deugd !
Fijne dag nog, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 31-10-06

ello Luc... Ik raak er de laatste tijd ook niet meer bij op blogroom... Sorry...
Die RSS links is een zelfgeschreven PHP script. No problem mocht je de source willen, maar je moet zelf ergens webspace hebben waar PHP kan draaien...

Gepost door: Beowulf | 31-10-06

Niet simpel je mag mij linken met Ve of Vee, je ziet maar...
Groetjes en fijne vakantiedagen!

Gepost door: Ve | 01-11-06

De commentaren zijn gesloten.