01-11-06

LOTTOTREKKING DD 01-11-2006

Hier zijn we dan met onze woensdagse lottocijfers.

Allerheiligen is weer voorbij, en het was niet echt Allerheiligenweer...alhoewel we hier toch wel nu en dan een herfstbui over het hoofd kregen. Echt koud was het niet, maar het was toch een aanzienlijk verschil met gisteren... En ook de hagelbuien waren iets wat we lang niet meer gezien hadden...Nuja, we hebben gedaan wat we elk jaar doen en wat blijkbaar de helft van de Belgen doen : onze doden eens bezocht en herdacht. Bij de naaste familie hoeft het echt geen Allerheiligen te zijn om dat te doen (maw bij de papa van Katrijn gaan we zeer regelmatig eens naar het graf om een bloemetje te plaatsen, een kaarsje te laten branden of gewoon eens laten blijken dat hij er voor ons echt nog bij hoort...), maar deze dag gaan we ook eens bij de iets verdere familie en overleden kennissen eens een bezoekje brengen... Een familiaal gebeuren dat niet een alleen traditie is, maar eerder eens tot herdenken en nadenken stemt...en ook wel een beetje relativeert van hoe (on)belangrijk alles wel is...(liggen de kerkhoven niet vol met mensen die onmisbaar geacht werden....)

Nuja iets helemaal anders dat vooral de levenden onder ons interesseert : het is woensdag dus zijn we hier ook met de cijfers van de lottotrekking 01 november 2006.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

09 - 13 - 15 - 19 - 23 - 30 RESERVEGETAL : 25

We hebben niet eens één cijfertje juist...

Een rustige nacht en voor morgen : gezond weer op.

PS : Anderlecht heeft verloren in Milan met 4-1 (drie doelpunten van KAKA en eentje van Gilardino voor AC Milan en doelpunt van Roland Juhasz voor Anderlecht )

21:09 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: moerhofke, lottotrekking, allerheiligen, kerkhof, voetbal, anderlecht, ac milan |  Facebook |

Commentaren

Aan jullie ook een goede nacht gewenst en ik heb ook niet gewonnen, beter ik heb eigenlijk niet gespeeld ;-)))

Gepost door: emmy | 01-11-06

150 000 en ook hier heb ik het ronde getalleke :-)
proficiat Moerhofke met dit mooie aantal
en je krijgt straks een vermelding op mijn blog
nog een fijne dag verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-11-06

aha, ik zie net dat den Borri weeral een rond getalleke gezien heeft;-))) Proficiat met jullie 150000 bezoekers! Das idd de moeite!
Fijne dag nog, groetjes;-))

Gepost door: nicole | 02-11-06

Heykes Proficiat met je +150000 bezoekers!
Groetjes,
Nicky

Gepost door: Onthaalmoeke Nicky | 02-11-06

De commentaren zijn gesloten.