09-11-06

ALWEER EEN JARIGE TEN HUIZE MOERHOFKE

Inderdaad... tussen 14 oktober en 14 november zijn er hier vier van de vijf jarig, maar straks meer daarover.

Door omstandigheden hebben we gisterenavond de lottocijfertjes niet kunnen plaatsen, maar voor diegenen die er toch naar kijken en ze nog niet kennen : hier zijn ze met een dagje vertraging. de cijfers van de lottotrekking 08 november 2006.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

02 - 11 - 19 - 25 - 32 - 37 RESERVEGETAL : 30

We hebben weer geen enkel cijfertje juist...

Voor de rest : vandaag een eerste dagje thuis, want we hebben een ganse week verlof (tot en 15 november). We hebben dat vandaag gevuld met een consultatie in de kliniek te GENT voor mezelf (controle-onderzoek) enerzijds en met een consultatie bij de huisarts met Jochen anderzijds omdat die ingevolge een "wreed accident" op Allerzielen met vier draadjes gehecht geworden was aan het oog en vandaag de draadjes verwijderd moesten worden. Alles is mooi dicht en niet ontstoken, meer moet dat dus niet zijn.

Tenslotte ook nog stuk taart gegeten deze avond want er is er hier weer eentje jarig : Ellen heeft haar veertiende levensjaar beëindigd en is onmiddellijk begonnen aan het vijftiende : Zij wordt stilaan dus echt wel groot.... Proficiat Ellen, we zijn bijzonder fier op een dochter als jij.

Slaap lekker en voor morgen : een fijne dag toegewenst

22:26 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: lottotrekking, moerhofke, werken, verlof, jarig, ellen, dokter, ziekenhuis |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd met de jarige, Luc!

Gepost door: kaatje | 09-11-06

een geweldige proficiat aan de dochter des huizes en geniet samen met de jeugd maat

Gepost door: willy | 09-11-06

:-) een beetje te laat
maar toch nog een dikke proficiat aan Ellen met haar verjaardag
een fijne vrijdag jullie toegewenst
geoetjes

Gepost door: Borriquito | 10-11-06

Een dagje te laat ... Goede avond Luc en de moerhofkes,

Beter laat dan nooit en dus ELLEN... een zéér gelukkige verjaardag toegewenst. 15 is een mooi getal en dus wordt dit een bijzonder mooi jaar voor jou !!! Het is je van harte gegund "jongedame" !!!

Ik ben even gaan bijlezen Luc en het is een feit, eens we wat ouder worden recupereren we mat moeilijker hé maar je hebt dat heel moo omschreven... we moeten inderdaad onze lichaamslimieten leren herontdekken !!!

Geniet van je vakantiedagen Luc en geniet vooral van het gezinnetje hé !!! 't is zoals je zegt, we werken om te leven en leven niet om te werken... een gezegde dat we met zijn allen in gedachte moeten houden !!! Carpe Diem, pluk de dag !!!

Lieve groetjes en een heel fijn week-end toegewenst aan alle moerhofkes !!!

Gepost door: Lucky | 10-11-06

De commentaren zijn gesloten.