02-04-07

WAAR HEBBEN WE DIT VERDIEND....

We geraken met moeite nog op het werk...

Dit wordt gewoon een heel ambetante week. In eerste instantie is het een week waar we de volle 100 % zullen presteren met 50 % aan personeel. Op dat vlak hebben we dus een groot probleem, maar eigenlijk is de meest problematische dag voorbij (gelukkig maar).

Wat veel erger is en waar we een hele week (en later na het weekje verlof ook nog) zulle mee geconfronteerd worden zijn de vele plaatsen waar er werken aan de gang zijn. We beginnen al morgenvroeg met een omleiding van 9 kilometer ingevolge werken in Lokeren-Eksaarde en als we onze trein halen (hoop doet leven zeker he) dan bereiken we Gent-Dampoort alwaar het kruispunt thv het Antwerpenplein is opengelegd... En om de zaak volledig te maken doen we het 's avonds logischerwijze andersom...Eén zaak is zeker : tijd gaan we zeker verspillen en we gaan deze week niet te veel moeten gaan sporten heb ik zo de indruk..

Tenslotte nog dit : gisterenavond was er blogroom zoals elke zondag maar ik ben ingevolge het mij-niet-goed-in-mijn-vel-voelen vlug in beddeke gekropen. Volgende bloggers waren present toen ik er was (en hebben dus recht op een linkje)

Volgende bloggers waren aanwezig:
STEFAAN , VEKE , GREAT LUKY , en ook wij van het Moerhofke natuurlijk.

Nog een prettige avond en tot morgen

22:40 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: wegenwerken, openbaar vervoer, vertraging, moerhofke, blogroom |  Facebook |

Commentaren

:-) het is wat met die werken overal
hopelijk valt het allemaal een beetje mee en kan je toch nog gaan sporten Luc
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-04-07

De commentaren zijn gesloten.