09-09-07

80-JARIGE GEVIERD

Vorige week aangekondigd en nu was het dan zover....

We hebben ons vader vandaag een mooie namiddag bezorgd. We zijn met zijn allen gaan eten in het Hofke van Eksaerde, een mooi restaurant in de deelgemeente van Lokeren, Eksaarde. Ze waren er allemaal : vader uiteraard, maar ook moeder (81 en in rolstoel), zus en schoonbroer, Katrijn en ikzelf en vier van de vijf kleinkinderen, Stephen moest werken (spijtig maar op dit ogenblik is voor Stephen de job prioritair). Het was er zeer aangenaam en voor moeder werd alles perfect geregeld dat ze rustig in de rolstoel kon blijven. En vooral : het eten was bijzonder lekker. Volgend menu werd genuttigd :

Apero van het hofke met hapje van de chef
Dagsoep à volonté met verse broodjes
Sorbet
Steak met saus naar keuze en fris slaatje
Dessert van de chef

Het was bijzonder lekker, regelmatig werd gevraagd om er voldoende was en het dessert werd opgediend met vuurwerk en aangepaste muziek voor de jarige.... Het deed hem echt wel iets. En als je ziet dat ze er zo blij mee zijn : dan ben je zelf ook blij he....
Klik hier en ontdek het restaurant!

Ondertussen zit het weekend er weer op en gaan we morgen weer aan de slag. Het wordt een korte week want dinsdag een dagje overuren en vrijdag heb ik verlof genomen : Memorial Van Damme d.... maar later meer daar over.

Een rustige nacht en voor morgen : ik wens jullie een aangename eerste werkdag voor deze week.

22:50 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, hofke van eksaerde, verjaardag, etentje |  Facebook |

Commentaren

HalloMoerhofkebewoners;-) Dat ziet er geslaagd uit ! En ik ken het restaurant, ja....een eerlijke keuken voor een eerlijke prijs ! 't Is weeral een tijdje geleden, dus zullen we der nog een keer moeten passeren in de toekomst;-)))
Je vader gaat een hele fijne verjaardag gehad hebben. Geniet van de korte werkweek, Luc. Ik heb nog 2 weken verlof, maar 't vliegt vooruit, de dagen zijn bijna allemaal volgeboekt...Ik ga toch nog een dag voor mezelf boeken: gewoon een dagske lui zijn, moet kunnen !
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 09-09-07

:-) dat zal een onvergetelijke dag voor hem geweest zijn
een rustige werkdag Luc
en de groetjes aan al de moerhofkes

Gepost door: Borriquito | 10-09-07

De commentaren zijn gesloten.