12-10-07

WEER WEEKEND, HET GAAT SNEL

Maar wat mij betreft mogen de weken vliegen, als de weekends maar op een normaal tempo gaan....

Maar doorgaans is het allemaal heel anders, heel omgekeerd : weken die niet echt snel gaan en weekends die voorbij zoeven en weinig of geen recuperatie bieden.. Zo ook deze week. Ingevolge een reeds aangehaald voorval was de week bijzonder lastig (zeker dat eerste deel) maar voor de rest zijn we er als groep alleen nog sterker .... met de nadruk op NOG, uitgekomen...Een incident werd eigenlijk een typevoorbeeld van teambuilding. Dus op dat vlak : eind goed, al goed.

En we hebben nog een verhaal met een happy end. Jullie weten wel, we bestelden eind april een nieuwe Ford Galaxy en we hebben jullie medegedeeld dat die op 13 oktober op de band zou gaan in FORD GENK om hem eindelijk toch te bouwen. Eerder hadden we een bericht gekregen dat we gingen moeten wachten tot eind januari 2008, maar daar hebben een aantal mensen tegenwind op gegeven en met positief gevolg. Nuja morgen is het de dertiende... maar hij wordt gelukkig niet op een dertiende gemaakt. Neen, integendeel, hij is reeds gebouwd. Een goedmenende ziel in GENK meldde aan onze contactpersoon dat onze wagen gisteren 11 oktober van de band is gebold en dat hij klaar staat voor transport naar het Waasland. Dan nog enkele dagen en hij staat te glimmen op de oprit van het Moerhofke,allé, dat hopen we toch. Ook hier : eind goed, al goed.

Voor morgen hebben we nog nieuws, maar .... ik postte nog niet genoeg deze week, dat andere nieuws is voor morgen. Afwachten is de boodschap.

Een rustige nacht en een heel fijn weekend gewenst....

23:12 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, ford galaxy, teambuilding, eind goed al goed |  Facebook |

Commentaren

nu nog wachten op de foto van de langverwachte Galaxy!
groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 13-10-07

een fijn weekend
groetjes

Gepost door: irma | 13-10-07

De commentaren zijn gesloten.