08-01-08

ELK EINDE IS EEN NIEUW BEGIN

En aan alles komt en eind ... ook aan de goede dingen.

Maar de logica van mijn titel van deze posting aanhoudend moet ik dus stellen dat het morgen een nieuw begin is. Nuja dat nieuwe begin zal zich beperken tot een nieuwe verloffiche en een nieuwe agenda vrees ik. Het einde van mijn nieuwjaarscongé is aangebroken en bijgevolg is het morgen weer werkdag : vandaar het nieuwe begin.

Om even terug te kijken, het was een schitterend verlof waarbij er één constante was : ik kwam steeds weer tijd te kort en tijd is eigenlijk iets wat een mens moet maken, maar de afspraken volgden elkaar op aan een razend tempo. Anderzijds waren de afspraken voor een groot deel routine maar anderzijds waren er enkele zeer verrijkende contacten bij. Als we terugdenken aan het weerzien met de collega van Katrijn (Ann en haar man Bruno) na meer dan tien jaar geen contact meer te hebben gehad... Het was een der hoogtepunten. Ook vandaag nog weer banden aangehaald met een iets oudere ex-collega van Katrijn en bovendien een zeer belangrijke afspraak vastgelegd voor later op het jaar van een gebeurtenis die ook heel leuk lijkt te gaan worden.... Maar veel later daar veel meer over...

Nu laat ik jullie, aangezien ik mij ga terugtrekken met het oog op een goede start van het nieuw begin. Laat me toe te stellen dat ik er mij niet zo heel veel van voorstel. Alleen... de wekker zal dus om 0515 uur heel hard aflopen.

Aan elkeen een fijne nacht gewenst en voor wie niet kan slapen en hier terecht zou komen, ook na het lezen van deze posting er gebeurt altijd wel iets op deze wereld en dat kan je HIER volgen.

Ten slotte nog dit
Elke klik op het logo Top 100 der skynetblogs (zie links hiernaast)
is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

00:00 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: nieuw begin, moerhofke, werken, verlof, verrijking, vrt-nieuwssite |  Facebook |

Commentaren

hey Luc ah! via via hier gekomen he
al beken ik ook maar meteen kleur, ik lees hier af en toe maar reageer iets minder. Wss is bij het starten van mijn blog onze kennismaking iets minder vlot verlopen. Maar ik lees dat je banden kan herstellen zoals je vertelt dus waarom niet. En na het lezen van 1 commentareke ergens vind ik mij genoodzaakt hier eens binnen te springen ;-)
ik zag ook dat ge int gents héé geklapte dus geunne kik ma veut int meggels azzoe.
kwestie van me te kunne volge want ik hem nie de gewoente van e blad veu menne toot te pakken nee, dus zenne kik zeiker nie e katteke oem zonder handschoene an te pakke. tis mor dagge het wét ziede. kwens oe dan oek een fijne werkweek, veul inhang en af en toe e goe friscoke kan smake zelle.
doeda best he menneke en tot weerziens.
Kay die wacht oep de juste ballekes van de lotto heeeeeee groet met zonnekes, salu-uu -uu
btw:
merci veu de wenskes , we geun ze kunne gebrauke he
en nen dag aan alle moerhof-menskes

Gepost door: Sunny-Kay// Diamond | 09-01-08

Hallo moerhofkes, Voilà sé, er zijn er die nu aan het werken zijn en er zijn er die dat nu juist NIET aan het doen zijn. Maar ja, verlof duurt niet eeuwig hé, alhoewel, als ik mijn verlofkaartje bekijk, het ziet er niet onaardig uit bij het begin van het jaar. Ik vind nooit geen flat die zo grooooot is om daar al mijn verlofdagen door te brengen met schilderen, dus zal ik moeten uitkijken om later op het jaar een s de Provence aan te doen, jiehaaaaaaaaa! Maar dat is nog ver weg hé, eerst nog een paar maanden doorbrengen op de u zo gekende plek hier niet ver vandaan. Enne wat dat krieke de jour betreft, dat is voor morgen. Eerst vandaag nog eens lang bij coiffeurke en dan eens 't stad binnenwippen, kwestie van niet de hele dag te bloggen. Je hebt me daar iets aangeleerd, maar ja zonder dat zaten we hier nu niet te gluren naar de moerhofkes-blog-reacties van vandaag...

Gepost door: arroyo de la miel | 09-01-08

G.middag ben er eindelijk geraakt,en heb héél véél bij te lezen,ik kom mijn schade inhalen,dus een dagje bloggen en lezen dat moet ook eens kunnen,en wil u danken voor U bezoekjes,ben U niet vergeten hoor,heel veel liefs en groetjes!!!!

Gepost door: muziekoase | 09-01-08

veel de lang weg gebleven hier met plezier bijgelezen

Gepost door: frank | 09-01-08

Moerhofke Ik kom je nog een bezoekje brengen , en u een goede avond wensen.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.