28-06-08

LOTTOTREKKING dd 28-06-2008

Hier zijn we weer met de specialiteit van het huis : de lottoresultaten en dit vooral ten behoeve van de winnaars.....

want wat onze resultaten betreft : twee keer ééntje juist. Alweer verder gaan werken zoals we reeds meer dan dertig jaar doen en waar we heel veel ervaring in hebben is dus zeer duidelijk de boodschap, maar we zullen dat ook doen met plezier (alhoewel....)

Resultaten van de trekking van zaterdag 28 juni 2008.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

02 - 04 - 05 - 07 - 17 - 38 >>> RESERVEGETAL : 11.


De winstverdeling... :

6 juiste cijfers >>> 2 winnaars >>> 427.800,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 24 winnaars >>> 7.920,00 euro
5 juiste cijfers >>> 534 winnaars >>> 712,00 euro
4 juiste cijfers >>> 26.839 winnaars >>> 17,70 euro
3 juiste cijfers >>>392.563 winnaars >> 2,50 euro

Bij deze is dus officieel de grote schoolvakantie gestart, en er is daar eentje heel blij mee. En terecht want Ellen heeft een mooie vakantie verdiend. Voor de rest wordt het hier een heel rustig weekend. De boodschappen zijn gedaan en de bezoekjes zijn afgelegd zodat we ons morgen kunnen concentreren op een paar grote sportgebeurtenissen dit plaats zullen vinden zoals daar onder andere zijn : 's namiddags het Belgisch kampioenschap wielrennen op de weg in Knokke-Heist (Klik hier voor details ) en 's avondsde finale Europees Kampioenschap voetbal tussen Duitsland en Spanje. Zoals jullie weten zijn we weliswaar passieve sportliefhebbers, maar morgen zondag wordt een televisiezondag, hoe goed het weer ook mag zijn.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

De Moerhofkes wensen jullie een zeer ontspannende zondag toe.

25-06-08

LOTTOTREKKING dd 25-06-2008

Inderdaad, de lottoresultaten zijn gekend en ze vallen alweer tegen.......maar de schoolresultaten zijn ook gekend en die zijn gewoonweg schitterend.

En voor één keer beginnen we met de studieresultaten. Er is hier nog één kid die school loopt en vandaag was het rapportendag. Zoals reeds eerder gezegd werkt Ellen zeer goed door het jaar heen, maar deze keer was het ingevolge het overlijden van mijn moeder toch een beetje een speciale "blokperiode". Alle initiatief diende door Ellen zelf genomen en deze keer hadden we echt geen tijd om haar (in positieve zin) op te volgen. Maar ze heeft dat schitterend gedaan en ze heeft bewezen dat ze, om het met de woorden van de klastitularis te zeggen, klaar is voor het grotere werk en ze op vlak van verantwoordelijkheid nemen en zelfkennis al een zeer volwassen indruk geeft. Geef toe het is zeer positieve commentaar en we zijn daar ook wel een beetje fier over.
Wat de resultaten zelf betreft : Ellen heeft op de eindejaarsexamens 75.2% en als jaarresulataat heeft ze 75.7% behaald wat haar uiteraard aan een A-attest helpt voor volgend jaar : vijfde jaar ASO/Moderne talen-Wetenschappen.
Maar eerst nog genieten van een verdiende vakantie.


Resultaten van de trekking van woensdag 25 juni 2008.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

06 - 11 - 14 - 15 - 25 - 35 >>> RESERVEGETAL : 30.


De winstverdeling... :

6 juiste cijfers >>> 0 winnaars >>> 000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 5 winnaars >>> 17.000,00 euro
5 juiste cijfers >>> 192 winnaars >>> 885,00 euro
4 juiste cijfers >>> 8.223 winnaars >>> 25,80 euro
3 juiste cijfers >>> 134.850 winnaars >>> 2,50 euro

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

Geen lottomiljoenen voor ons, maar we wensen jullie een rustige nacht en voor morgen een leuke dag gewenst. !!!

21:07 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking, schoolrapport, a-attest, studierichting |  Facebook |

24-06-08

POPEILAND OP 25-06-2008

Inderdaad het schooljaar zit er weer bijna op en dat wordt dan meestal een beetje gevierd via een aantal "festivals" voor studenten en kinderen...

En voor Oost-Vlaanderen wordt dit een kinderfestival op woensdag 25 juni 2008 dat traditioneel plaats heeft in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke : POPEILAND 2008

Hierna vinden jullie het programma .

13u30 Flame
14u00 Dean
14u35 Trust
15u20 Timo Descamps
16u10 Spring
17u15 KetNet Pop Juniors

De presentatie is in handen van Kobe

En om de info volledig te maken kan je hier zien hoe je er kan geraken. Dit zijn de wegwijzers naar Domein Puyenbroeck.

Vanuit Eksaarde (7,5 km)
Rij via Eksaarde Dorp naar de Rechtstraat. Deze blijf je volgen tot aan de Stenenbrug. Daar sla je rechtsaf. Na ongeveer 2,5 km sla je linksaf en bereik je via de Puidonkdreef de ingang van domein Puyenbroeck.

Vanuit Lokeren (12 km)
Verlaat Lokeren via de Tweebruggenstraat. Via de Gentse Steenweg kom je na 2,8 km aan de Doorslaardam. Daar sla je rechtsaf. Na 1,5 km kom je in Doorslaar Dorp. Van daaruit volg je de wegbeschrijving vanuit Doorslaar.

Vanuit Doorslaar (6 km)
Neem de Doorslaarstraat en sla op het einde van de straat rechtsaf. Via de Hoekstraat kom je aan het kruispunt met de Persijzerstraat. Daar sla je opnieuw rechtsaf. Je neemt de eerste links: Stenenbrug. Na ongeveer 2,5 km sla je linksaf en bereik je via de Puidonkdreef: de ingang van domein Puyenbroeck.

Vanuit Moerbeke (8 km)
In Moerbeke neem je de Damstraat richting Eksaardedam. Op het kruispunt met de Korte Damstraat en de Eksaardedam sla je rechtsaf. Net na de brug over de Moervaart neem je rechts de Terwesttragel. Dit is het fietspad langs de Moervaart. Op het grondgebied van Wachtebeke verandert de naam in Trektragel. Aan de Zeepdam sla je linksaf. De Zeepdam komt uit in de Stenenbrug. Na ongeveer 1 km sla je rechtsaf en bereik je via de Puidonkdreef het domein.

Vanuit Lochristi (10 km)
Aan Dorp West neem je de Koning Albertlaan. Deze blijf je volgen tot het einde van de straat in Hijfte. Daar sla je rechtsaf de Verleydonckstraat in. De tweede straat links is de Kapiteinsstraat. Op het einde van de straat, sla je rechtsaf de Rechtstraat in. Na zowat 1 km neem je aan de linkerkant de Koedreef. Je bereikt de Dam (N449). Sla linksaf. Het domein bevindt zich aan je rechterkant.

Vanuit Wachtebeke (3 km)
Vanuit Wachtebeke neem je de Meersstraat. Je fietst over de Moervaart. Na 1,5 km zie je het domein aan je linkerkant.

Met het openbaar vervoer
Het aanbod vanuit Lokeren is beperkt! Als je met de trein komt, stap je best af in Gent Dampoort of Gent Sint-Pieters.

Station Lokeren
Je wandelt door de Stationsstraat tot aan de Grote Markt (350m). Daar neem je de belbus 70 (Lokeren – Sinaai – Waasmunster). Die brengt je tot aan het domein. Je stapt af aan de halte “Zwembad Puyenbroeck” in Wachtebeke. Van daar kan je Popeiland te voet bereiken. De belbus vertrekt in Lokeren op de Markt elk uur om ...u39.
Opgelet! Dit is een belbus. Je moet één dag op voorhand reserveren op het nummer 09/210 94 94. Vergeet niet je terugrit te reserveren! Je kan reserveren vanaf 14 dagen voor vertrek. Het aantal plaatsen is beperkt.

Station Gent Sint Pieters
Aan Gent Sint-Pieters vertrekt er om 12.15u. een rechtstreekse bus naar Popeiland. Bus 73 (richting Zelzate) vertrekt op busperron 12. Je stapt af aan de halte Craenendam in Wachtebeke.

Station Gent Dampoort
Om 12.32u. vertrekt bus 73 aan Gent Dampoort. Deze brengt je rechtstreeks naar Popeiland. Je stapt af aan de halte Craenendam in Wachtebeke. Je kan aan Gent Dampoort ook bus 39, 70, 71 of 72 nemen naar Oostakker Dorp. Daar stap je over op de belbus 75 Oostakker – Zelzate. Die vertrekt elk uur om ...u.45 in Oostakker en stopt aan het domein Puyenbroeck.
Opgelet! Dit is een belbus. Je moet één dag op voorhand reserveren op het nummer 09/210 94 94. Vergeet niet je terugrit te reserveren! Je kan reserveren vanaf 14 dagen voor vertrek. Het aantal plaatsen is beperkt.

Met de autocar
Autocars kunnen gratis parkeren op de parkings van het domein (Volg de pijlen Puyenbroeck). Het evenementeneiland ligt centraal tussen de 2 parkings in.

Met de auto
Voor Popeiland zijn er 2 parkings beschikbaar in de onmiddellijke omgeving van het festival. Volg de pijlen “parking Puyenbroeck”. Zo kom je meteen op de juiste parking terecht. Van aan de parking is het ongeveer 15 minuten stappen naar het festivalterrein.

Via de E17 (Gent – Antwerpen)
Neem afrit 11: Lochristi/Beervelde. Na de afrit neem je de N449 richting Beervelde. Deze baan voert je via Beervelde en Zaffelare naar parking 1 van Domein Puyenbroeck. Van op de snelweg kan je de borden “Domein Puyenbroeck” volgen.

Vanuit Sint-Niklaas/Lokeren
Neem de N70 tot aan de Hoekstraat in Zeveneken. Daar sla je rechtsaf. Je volgt de pijlen “Domein Puyenbroeck”.

Vanaf de N49/E34 (expressweg Antwerpen-Knokke)
Neem afrit 13 Zelzate. Sla linksaf en volg de R4 richting Gent. Na 2,5 km sla je linksaf richting Wachtebeke. Je volgt de pijlen naar “Domein Puyenbroeck”.

Voor de geïnteresseerden is er ook nog heel wat randanimatie
Een greep uit de randanimatie: 10-zit kano's, bierbakklimmen, schminckstanden, handboogschieten, waterfietsen, mountainbike, trickes, kleuterdorp, step- en gocartkoers, jongeren-info-caravan, bouwdorp met recyclagemateriaal, rolstoelen- en krukkenparcours, klimtoren, survival climb&slide, springkasteel, duizelbaan, peuterkruip-en glijbaan, computergames, boerderijspelen, rupsdraaimolen, kinderrechtendorp, lasershooting, Noord-Zuiddorp, shootingstand, initiatie circustechnieken....
Bezoek ook de jumptent!

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.


Voor iedereen een leuke avond, rustige nacht en een heel aangename dinsdag.

12:39 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: wachtebeke, puyenbroeck, moerhofke, popeiland |  Facebook |

21-06-08

LOTTOTREKKING DD 21-06-2008

Zaterdagavond, lottotrekking en zoals elke week alweer : neen niets gewonnen....

want na deze trekking moeten we vaststellen dat we twee keer één enkel juist kruisje hebben. We zullen, dus maandag weer met verse moed richting Gent om verder op die wijze te zorgen voor het dagelijkse brood op de plank.

Resultaten van de trekking van zaterdag 21 juni 2008.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

01 - 03 - 04 - 09 - 22 - 31 >>> RESERVEGETAL : 40.


De winstverdeling... :

6 juiste cijfers >>> 5 winnaars >>> 172.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 24 winnaars >>> 7.690,00 euro
5 juiste cijfers >>> 629 winnaars >>> 607,00 euro
4 juiste cijfers >>> 26.923 winnaars >>> 17,70 euro
3 juiste cijfers >>>382.101 winnaars >> 2,50 euro

Ook deze keer zijn we het weekend gestart op eebn heel rustige wijze. Deze voormiddag de traditionele dingen gedaan (vooral boodschappen). Deze namiddag zijn we dan naar EURO SHOP (klik hier) in Sint Niklaas gaan shoppen met het oog op een eerste grote karwei die zal uitgevoerd worden tijdens mijn verlof in augustus. We zijn immers de verf gaan halen voor het plafond en de muren van de berging. Lokaal dat op vlak van "look" het eigenlijk het zwaarst te verduren krijgt ten huize Moerhofke met een waslmachine en droogkast die elke dag weer draait... Dus moet we een verf hebben die "tegen een stootje kan" en we kozen voor een speciale verf voor keukens en badkamers...goed afwasbaar van verven DE KEYN. De kleur waar we ons het best bij voelen is een lichtgroene tint 431 (Fris) voor de muren en wit voor het plafond. Wie ze ook een wil bewonderen klik HIER en kies voor "kleurenoverzicht", "Muren en plafond" en "FRIS".

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

Ik wens jullie allen een rustige zaterdagnacht en voor morgen een zeer fijne en aangename zondag

23:28 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: de keyn, moerhofke, lottotrekking, verf |  Facebook |

20-06-08

YES, DE WEEK ZIT ER OP

Het heeft een lastige week geweest, het is een moeilijke week geweest, toegegeven,... maar eigenlijk was ze wel zeer vlug voorbij.

En daar zit het dus allemaal : een mens heeft bijzonder veel werk zoadat op de klok kijken er zelfs helemaal niet meer inzit. Je denkt gewoon niet aan de tijd, want er is gewoon te weinig tijd. Allemaal niet erg gezondmaar anderzijds, in de moeilijke periode dat we nu zitten eigenlijk ook niet echt slecht, . Want door het feit dat we vbezig zijn denken we ook niet constant aan wat voorbij is, of toch niet in die mate....Er moet dus wat tijd over, maar dat zal dus wel bij elkeen zo zijn...

Maar er was ook aangenaam nieuws te melden. Deze avond om 1600 uur hebben we een collega definitief uitgezwaaid. Niet dat het aangenaam is om een gewaardeerd iemand te zien vertrekken, maar het was definitief in die zin dat hij de pensioenleeftijd heeft bereikt en dat hij kan gaan genieten van een verdiende rust. Nuja, rust, als ik hem mag geloven heeft hij het drukker dan ooit. En het is hem ook aan te zien want de man is kerngezond maar de collega is op korte tijd zowat 10 kilo vermagerd. Volgens hem te wijten aan "geen stress meer", maar anderzijds : meer bewegen en meer fysiek dan geestelijk werk zal ook wel een reden zijn...
Maar om terug te keren op deze avond : het was een gezellige bedoening waarbij het merendeel van de collega's aanwezig was en waarbij een ferme speech een overzicht gaf van zijn vijfendertigjarige loopbaan in onze firma...Heel wat anekdoten kwamen naar voor en bij een natje en een droogje werd het een aangenaam afscheidsonderonsje.
We gaan onze Rudy missen, das zeker...Het ga je goed "overste"....

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.


Beste passant, toevallige lezer of trouwe bezoeker : een heel fijn weekend toegewenst.

22:26 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: pensioen, moerhofke, weekend, afscheid |  Facebook |

18-06-08

LOTTOTREKKING dd 18-06-2008

We zitten op een duidelijk hoger niveau te spelen dan de vorige bulletins maar we vallen weer in herhaling : alweer één keer twee juiste kruisjes gezet en één keer één juist kruisje.... Bijna, maar das niet genoeg.

Resultaten van de trekking van woensdag 18 juni 2008.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

03 - 12 - 18 - 20 - 35 - 41 >>> RESERVEGETAL : 34.


De winstverdeling... :

6 juiste cijfers >>> 2 winnaars >>> 199.500,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 7 winnaars >>> 12.660,00 euro
5 juiste cijfers >>> 164 winnaars >>> 1.081,00 euro
4 juiste cijfers >>> 7.369 winnaars >>> 30,00 euro
3 juiste cijfers >>> 122.275 winnaars >>> 2,50 euro

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

een rustige nacht en voor morgen : gezond weer op voor een prettige dag !!!

22:25 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

17-06-08

HET RITME KOMT TERUG

Na die heel speciale twee weken komen we weer stilaan in het ritme dat we gewoon zijn... Het is allemaal wel een beetje anders maar we moeten vooruit....

Zoals aangekondigd zijn we maandag beginnen werken en na zo'n 10 dagen "out op het onverwachts" was het effen pompen of verzuipen toen we er gisteren terug aan begonnen : een massa mails die gelezen, beantwoord of verwerkt moesten worden, een collega met verlof, een andere collega ziek,... we waren eigenlijk vrij vlug met de voetjes op de grond....En we moeten zeggen : vandaag deden we het vlot met ons tweetjes (de twee overblijvenden) : zeer druk maar met overleg en goede afspraken en het leggen van de gepaste prioriteiten kwamen we er... meer moet dat niet zijn.

Ondertussen wordt het stilaan ook uitkijken naar het grote verlof. Binnen zes weken starten we er mee (zie het aftelklokje links) en er staat heel wat op het programma : minimum de berging verven en twee slaapkamers een nieuwe look bezorgen (lees behangen). Voor de rest zal er ook wel wat gerust worden en ook gevierd worden, maar daar lees je ten gepaste tijde wel meer over ... (wie even wil polsen, raadt maar...., wie er al iets meer van weet : zwijgen he... lol)

Nieuws hebben we ook nog....we kunnen jullie hier voor de geïnteresseerden de kalender geven van het jaarlijkse vuurwerkfestival in Knokke-Heist (eigenlijk Duinbergen). Wij zullen er zijn zoals elk jaar opnieuw...dat is duidelijk.
Vuurwerkfestival ING Trophy 2008 Knokke-Heist

Locatie: Strand Duinbergen Aanvang: telkens om 22 uur.

19 augustus 2008 Spanje
21 augustus 2008 Italië
23 augustus 2008 Zuid-Afrika
25 augustus 2008 Thaïland
27 augustus 2008 Zweden (winnaar van vorig jaar)

Binnen een paar weken komen we daar zeker op terug.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.


Voor wie hier op bezoek komt (als trouwe of toevallige bezoeker) : een heel rustige nacht en een fijne woensdag.

22:42 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, vuurwerkfestival, werken, knokke-heist, duinbergen, ing, ing-trophy |  Facebook |

15-06-08

ZONDAG 2100 UUR :BABBELHOFJE OPENT

Want zondagavond is lekker babbelen met skynetbloggers...

Ons babbelhofke is (na enkele weekjes afwezigheid) WEER open op zondagavond vanaf 2100 uur en we kletsen ongeveer één uurtje onder bloggers via MSN-messenger. Wat moet je doen :

1. Je dient een hotmailadresje bij je contactpersonen te zetten nl : lukysbabbelhofke@hotmail.com
2. Je wordt bijgetrokken in het gesprek onder de voorwaarde echter wel dat je over een blogje beschikt.

Kom er gerust bij.

Alle vragen en bemerkingen kan je mailen op lukysbabbelhofke@hotmail.com waarbij één van ons twee jullie zo vlug mogelijk verder helpen.

Voor wie tijdens ons babbeluurtje de laatste nieuwsfeiten wil volgen : klik HIER.


BEDANKT VOOR HET BEZOEKJE en een fijn weekbegin.


Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

20:57 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, babbelhofje, zondag, chatten |  Facebook |

14-06-08

LOTTOTREKKING DD 14-06-2008

't Is weer zover, na de speciale lottotrekking van gisteren, de normale lottotrekking van vandaag.

En ook deze keer weer van hetzelfde laken een broek : bijna prijs maar helemaal niet gewonnen, want twee kruisjes op de juiste plaats betekent dus echt wel eentje te weinig.

Resultaten van de trekking van zaterdag 14 juni 2008.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

01 - 11 - 23 - 24 - 31 - 35 >>> RESERVEGETAL : 41.


De winstverdeling... :

6 juiste cijfers >>> 1 winnaars >>> 936.400,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 10 winnaars >>> 20.800,00 euro
5 juiste cijfers >>> 362 winnaars >>> 1.149,00 euro
4 juiste cijfers >>> 18.549 winnaars >>> 28,00 euro
3 juiste cijfers >>> 307.868 winnaars >> 2,50 euro

We hebben het weekend dus ingezet en, in tegenstelling met de voorbije twee weken, is de stemming hier vandaag enigszins anders. Enerzijds natuurlijk omdat stilaan het gewone leven zijn gang weer gaat en anderzijds omdat we hier vandaag een feestvarken in huis hebben. Veel feesten wordt er niet gedaan, daarvoor is alles nog een beetje te recent, maar toch, we hebben een kersverse twintiger in huis met name onze Jochen, jongste mannelijke kid, heeft de kaap van 20 jaar bereikt.

Tenslotte nog dit. We gaan nu nog genieten van een laatste dagje rust morgen en nadien starten we een marathon van vijf weken werken zonder verlof of rust (op uitzondering van de weekends natuurlijk). De collega waar ik mij moet mee regelen vertrekt met verlof tot en met 15 juli en dat heeft hij verdiend. Ondertussen ga ik een tandje bijsteken, wetende dat vanaf 03 augustus hij hetzelfde zal doen, aangezien er dan voor mij een maandje verlof op de planning staat. Het is eigenlijk nog een beetje te ver weg om af te telen, maar toch hebben we ons aftelklokje weer opgestart (zie linker kolom van dit blogje). Nu nog hopen op een goede juli-maand en een fantastische augustusmaand

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

Ik wens jullie allen een rustige zaterdagnacht en voor morgen een zeer fijne en aangename zondag

22:15 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lottotrekking, verjaardag, moerhofke, jochen |  Facebook |

13-06-08

SPECIALE LOTTOTREKKING DD 13-06-2008

Vandaag was het een "vrijdag de dertiende" en dus zijn hier de resultaten van de bijkomende speciale lottotrekking van deze avond.

Er zijn zoals u kan lezen hierna een pak gelukkigen, maar wij zijn daar niet bij om de goede reden dat we die speciale trekking niet meespelen en dus ook niet kunnen winnen. Op basis van de uitgekomen cijfers een goede keuze, want het zou weer eens NIETS geworden zijn. Maar we blijven hopen op betere tijden.

Resultaten van de trekking van vrijdag 13 juni 2008.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

03 - 07 - 14 - 23 - 28 - 35 >>> RESERVEGETAL : 33.


De winstverdeling... :

6 juiste cijfers >>> 7 winnaars >>> 337.900,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 22 winnaars >>> 56.310,00 euro
5 juiste cijfers >>> 959 winnaars >>> 1.456,00 euro
4 juiste cijfers >>> 47.334 winnaars >>> 7,50 euro
3 juiste cijfers >>> 544.946 winnaars >> 2,50 euro

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

Alvast een rustige nacht en een heel aangenaam weekend gewenst.

23:15 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

12-06-08

TEKST OP AANDENKEN VAN ONS MA

Vandaag was het dus de uitvaartplechtigheid van ons moeder....en het weer hadden we niet echt mee....

maar voor de rest kunnen we zeggen dat het een heel warme viering was die bol stond van de symboliek en waarin ere en hulde gebracht werd aan een heel prachtige vrouw, een lieve echtgenote en een schat van een moeder en grootmoeder. Hierbij de tekst die zich op het aandenken bevindt en die ik jullie absoluut niet wil onthouden. Een tekst geschreven door mijn zus en uitgaande van ons (mijn zus, haar man, Katrijn en mijzelf), haar kinderen....

Liefste moeke,

Nu jij niet meer spreken kan
zullen wij jouw woorden fluisteren

Nu jij niet meer strelen kan
zullen onze handen jouw bezorgdheid voelen

Nu jij niet meer horen kan
zullen wij luisteren naar wat je ons nog zeggen wil

Nu jij niet meer kijken kan
zullen wij jouw eenvoud blijven zien

Nu jij niet meer voelen kan
zullen wij jouw diepe liefde koesteren

Nu jij niet meer danken kan
zullen wij je altijd dankbaar blijven

Nu jij niet meer bidden kan
zullen wij onze handen vouwen

Nu je zelf niet meer liefhebben kan
zullen wij jou beminnen met heel ons hart

Nu papa je niet meer dragen kan
zoals hij zo wonderlijk heeft gedaan
zal God je verder dragen.Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.


Ook voor iedereen die hier komt : een heel aangename vrijdag gewenst ondanks de weinig positieve weersvoorspellingen.

21:54 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: moerhofke, uitvaart, aandenken, hulde, moeder |  Facebook |

11-06-08

LOTTOTREKKING dd 11-06-2007

Morgen begrafenis van mama...en zoals aangekondigd is dit blog in rouw en wordt er tot de dag van de begrafenis niets gepost met uitzondering van de lottotresultaten.

Resultaten van de trekking van woensdag 11 juni 2008.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

04 - 12 - 23 - 35 - 38 - 40 >>> RESERVEGETAL : 19.


De winstverdeling... :

6 juiste cijfers >>> 1 winnaars >>> 389.400,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 3 winnaars >>> 28.840,00 euro
5 juiste cijfers >>> 173 winnaars >>> 1.000,00 euro
4 juiste cijfers >>> 8.143 winnaars >>> 26,50 euro
3 juiste cijfers >>>127.692 winnaars >> 2,50 euro

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

Bedankt voor de vele steunbetuigingen en alvast een rustige nacht gewenst

23:01 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

07-06-08

LOTTOTREKKING en SLECHT NIEUWS

en we beginnen met het zeer slechte nieuws :

Op woensdag 04 juni is mijn mama (mama van Luc) overleden....Vandaar de stilte op deze blog
, en die zal duren tot en met de dag van de begrafenis zijnde komende donderdag.

Resultaten van de trekking van zaterdag 07 juni 2008.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

04 - 05 - 13 - 18 - 25 - 38 >>> RESERVEGETAL : 30.


De winstverdeling... :

6 juiste cijfers >>> 1 winnaars >>> 966.500,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 18 winnaars >>> 11.930,00 euro
5 juiste cijfers >>> 435 winnaars >>> 987,00 euro
4 juiste cijfers >>> 19.837 winnaars >>> 27,00 euro
3 juiste cijfers >>>312.286 winnaars >> 2,50 euro

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

een fijne nacht en voor morgen een aangename zondag...

23:42 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) | Tags: mama, moerhofke, lottotrekking, overlijden |  Facebook |