05-08-08

MOERHOFKE TIJDELIJK 20 PROCENT STILLER

in theoriE, maar in de praktijk zal dat meer dan de helft schelen...nu de jongste op zwier is

trasimenoWant de jongste nakomeling van de Moerhofkes heeft daarnet voor een tiental dagen het nest verlaten en is dus tijdelijk uitgevlogen. Nuja, uitgereden is een betere term want daarnet zijn we (niet zover van de dagelijkse werkplek) Ellen gaan uitzwaaien. Ze is om 1500 uur vertrokken met de zestien-jarigen van de CM Midden-Vlaanderen naar Italië, meer bepaald naar het Lago di Trasimeno. Er wacht hen een ferme busreis van 1350 kilometer weliswaar met een heel confortabele dubbeldek-bus van maar liefst 91 zitplaatsen. Via Brussel, Groot-Hertogdom Luxemburg, via Strassbourg en Mulhouse naar Zwitserland om vervolgens via Basel, Luzern en Lugano Italië binnen te rijden en via Bergamo, Milaan, Bologna en Firenze hun eindbestemming te bereiken te Torricella. Maar dan zal het al woensdagmorgen zijn (men mag toch rekenen op 13-14 uur rijden.

casaZe zijn gehuisvest aan het meer zelf in het "Casa sul Logo", een etablissement die op het eerste zicht geschreven is op maat van zestienjarigen.
Hiernaast vinden jullie een algemeen beeld en wie er eens een meer gedetailleerd beeld wil van krijgen kan dit door HIER te klikken.


Wat we gisteren gehoopt hadden is er niet van gekomen. Geen blogronde gedaan gisteren, ik zou zelfs meer zeggen niet eens een blogbezoek meer gedaan. Maar vandaag gaan we er wel een aantal bezoeken, misschien nog niet allemaal, maar een aantal krijgt zeker de oudste der Moerhofkes over de virtuele vloer. Ben trouwens al zeer benieuwd om een aantal blogs bij te lezen, daar staat heel zeker nieuws te lezen, ik ga zelfs tussen de lijnen moeten lezen, zeker weten. Van nieuws gesproken trouwens....

Het nieuws staat niet stil. De wereld draait maar door en eigenlijk steeds maar sneller heb ik de indruk. Ook de voorbije minuten produceerden de nieuwsredacties heel wat berichten. Jullie kunnen het nieuws "heet van de naald" mee volgen door HIER te klikken.

Ik wens jullie een heel aangename dag met alleen maar positieve zaken....

18:38 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, zomervakantie, reis, cm-jongeren, italie, toricella, trasimeno |  Facebook |

Commentaren

Dat zal dan wel lekker stilletjes zijn in huis, of niet?

Fijne dag vandaag, geniet van het welverdiende zonnetje!

Gepost door: Suus | 06-08-08

G morgen Ben hier ook eens komen piepen , lekker rustig ten huize van de Moerhofkes geloof ik , nu duimen voor de 6 juiste kruiskes e .Groetjes moetje

Gepost door: Marleen | 06-08-08

Hallo Moerhofkes, Ja, mensen die met verlof zijn hebben bijna geen tijd, het lijkt op het leven van de gepensioneerden, veeeel te weinig tijd. Nu ja, ik moet bekennen, wanneer ik met verlof ben tap ik uit hetzelfde vaatje. Niets moet, alles kan. Enne, het was inderdaad de grote chef himself, die tot de conclusie kwam dat de dienst stilaan begint te draaien op de goede wil van enkelen. Nu ja goed dat hij dat begint in te zien, zou er dan toch een sociaal mens in schuilen? ondertussen is het natuurlijk dweilen met de kraan open, maar elke dag die voorbij gaat is er eentje om aan te kruisen op de lijst. Nog anderhalve week en den dezen trekt naar de Ijzer, op zoek naar wat kilometers, maar vooral op zoek naar wat rust en ontspanning. Ik zou zeggen, geniet alvast van je welverdiende verlof, een jaar is lang, dus de batterijen goed bijlagen, straks heb je die weer nodig. Tot ergens einde augustus ;-)

Gepost door: Joris | 06-08-08

De commentaren zijn gesloten.