15-09-08

WEEKBEGIN IS OOK WEEKENDEIND

en dat betekent tevens dat er alweer een weekend voorbij is....

En het was een fijn weekend. In de eerste plaats was het een weekend waarin weinig moest en veel mocht. Ellen was op inleefdagen voor de school van donderdagavond tot zaterdagavond naar Diksmuide. Zaterdag wat boodschappen gedaan en nadien nog eens een familiebezoekje en onze dochter afgehaald aan Sint-Pietersstation in Gent. Ik kan jullie verzekeren : in de omgeving van Sint-Pietersstation nu een parkeerplaats vinden op 5 minuten van het station is geen pretje....Daar wordt wel zeer intens gewerkt in die omgeving .

De zaterdagavond eindigde hier wel bijzonder spectaculair maar ongelukkig voor de betrokkenen. Allereerst was er hier in de buurt van het kruispunt op een 100 meter van onze deur een schouwbrand en binnen de vijf minuten ging er op quasi dezelfde plaats bovendien nog een auto een paar keer overkop en blijf op zijn flank liggen op 10 meter van de plaats van de schouwbrand met een persoon die gewond was. Uiteraard was er hier binnen de kortste keren een waar klank- en lichtspel van blauwe lichten en sirenes met politie, ambulance en twee brandweerkorpsen die au grand complet uitrukten....

Zondag een beetje uitgeslapen (nuja, 0830 uur is in mijn geval uitslapen, als je weet dat ik elke dag om 0515 uur reeds op ben). In de voormiddag hebben we dan wat gewerkt aan een maaltijd want onze pa kwam eten (anders is die toch maar alleen) en zowel in de namiddag als 's avonds hebben we hier een presentatie gedaan van onze fotoreportage van het jubileumfeest (tot algehele tevredenheid van diegenen die het bekeken hebben).

Gisteren ook nog een knappe wedstrijd ontdekt van Radio 1. Het betreft de dubbelcheck-quiz. Het is een leuke kwis die je online met drie speelt, niet echt makkelijk in een soort knock-out-systeem en er valt blijkbaar nog iets te winnen ook. Voorlopig ben ik nog niet in de topscores geraakt, maar oefening baart kunst. Wil je het ook eens proberen HIER klikken, een simpele registratie (e-mailadres, nicknaam en passwoord, meer niet) en je bent ook vertrokken.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak alweer één en ander gebeurd en ook jij kan dit meevolgen door HIER te klikken.

Hopelijk kwam je de maandag goed door en we wensen jullie het allebeste voor morgen !!!

23:39 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: radio1, weekend, werken, quiz, moerhofke |  Facebook |

Commentaren

even komen bijlezen een fijne week nog

Gepost door: franky | 16-09-08

hallo? Het is daar al eens spannend in het Waasland. Toch niet een typische avond, mag ik hopen? Dat maken we hier in de buurt toch niet mee.

Gepost door: Flater | 16-09-08

vervolg Nog vergeten: verder nog een prettige week toegewenst zonder ongelukkigen bij jullie of anderen in de buurt.
groetjes

Gepost door: Flater | 16-09-08

piep it s good to be back :)

Gepost door: leen | 17-09-08

De commentaren zijn gesloten.