19-10-08

WEEKEND WAS RUSTIG....

En maar goed ook, want zoals al eerder gezegd, we voelen ons een beetje moe....

Maar eerlijk gezegd, het is niet met zo'n weekend dat de zaak opgelost zal geraken. Probleem is dat we hier thuis eigenlijk wel een beetje recupereren maar dat na één dagje werken eigenlijk weer zaten waar we vrijdag stonden : het werk dat zich heeft opgestapeld geraakt niet afgebouwd. We komen bovendien tot een zeer gekke situatie : ik heb een paar dagen verlof heb eind oktober (maandag tot en met woensdag voor Allerheiligen) maar dit zal als gevolg hebben dat ingevolge personeelstekort ik de dag daarop (op donderdag) weer met de gebakken peren zal zitten...Enfin, we paniekeren nog niet, we zien wel hoever we deze week geraken.

En op deze mooie zondag hebben we nog een fantastische afsluiter : onze favoriete club, Club Brugge, heeft het deze avond gehaald in de Brugse stadsderby tegen Cercle Brugge. Ne een minderwaardige eerste helft nam Club in het laatste kwartier van de wedstrijd de maat van de groen-zwarten. Club won met 3-1 met doelpunten van in volgorde 10' Oleg Iachtchouk (Cercle), 40' Karel Geraerts (Club), 74' Nabil Dirar (Club) en ten slotte 80' Antolin Alcaraz (Club). Hierdoor lukt Club een 17 op 21 en zitten ze op titelkoers. want indien ze de inhaalwedstrijd winnen tegen Zulte-Waregem staan ze één punt voor Standard. Supporter of geen supporter : geef toe het is een prestatie die kan tellen. Trouwens we zijn tot nu toe nog ongeslagen, net als Standard trouwens.
Op dit ogenblik speelt ook Anderlecht nog en die staan op en tegen Zulte-Waregem met 1-0 in het verlies aan de rust...Afwachten of Zulte-Waregem voor een stunt zorgt. Je kan het volgen of het eidverslag lezen door HIER te klikken.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurt. Op dit blogje kan je dit allemaal volgen HIER klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

we wensen jullie een heel rustige week toe en begin daarvoor met een aangename maandag

21:46 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: club brugge, moerhofke, weekend, werken |  Facebook |

Commentaren

weer even bijgelezen hopelijk heb je een fijne maandag

Gepost door: franky | 20-10-08

Dag Moerhofkes..
wel een beetje ook aan jullie zelf denken he!

Niet te veel hooi op de vork nemen!

Fijne dag, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 20-10-08

Hallo Moerhofkes, Het is hier al gezegd en geschreven, niets gaat boven de eigen gezondheid en de familiale kring. Dat werk is weliswaar noodzakelijk om te overleven, maar er zijn nog andere dagen in het leven. Hoe meer je doet, hoe meer er verwacht wordt dat je dan ook doet. Ik heb dat de laatste maanden ingezien en heb ondertussen een tandje minder geschakeld. Ik heb n u ondertussen kunnen vaststellen, en gelukkig anderen samen met mij, dat het plekje dat ik heb verlaten stilaan begint te verzuipen in zijn dossiers. Het blijkt dat ik dan toch meer deed dan eigenlijk noodzakelijk was, maar dan vraag je je af, waar was dat goed voor? Op het einde van de maand was er geen euro meer dan bij de anderen, integendeel. Dus hebben wij in het zuiden daar eens een goed gesprek over gehad en is ondergetekende met een iets andere mentaliteit terug aan het werk gegaan. Het bizarre is, het valt niet eens op bij de anderen, daar wordt nog hele dagen naarstig verder verteld en gelachen en ... Dus waarom zou ik nog zo dom zijn als voordien. Bovendien komen anderen nu tot het besef wat ik daar de afgelopen maanden deed en wat andere nu net niet doen. Ik denk dat het in jouw geval een beetje hetzelfde is, je bent ook een beetje te goed van inborst en sommigen trekken daar hun profijt uit. Denk ook eens in het vervolg eerst aan jezelf en daarom ben je nog geen profiteur of een egoïst, alleen iemand die het wat anders bekijkt en zo gaat het ook in het leven. Nog een prettige avond en tot morgen op de showdag van het jaar...

Gepost door: Joris | 20-10-08

*** Heel fijne maandag
Groetjes

Gepost door: illness | 20-10-08

De commentaren zijn gesloten.