21-10-08

VANDAAG EEN WERKDAG DIE ER GEEN WAS...

Want de jaarlijkse teambuildingsdag werd vandaag georganiseerd. En al bij al was hij nog leuk ook...

Zoals elk jaar organiseert de leiding van onze dienst een dag waarbij het de bedoeling is om eens op een speelsere manier met elkaar om te gaan, weg van de dagelijkse druk. En dus hebben we vandaag aan de verwachtingen proberen te voldoen.

We begonnen deze morgen (nadat ik in allerijl de broodnodige "ingrepen" had gedaan zoals daar zijn telefoondoorschakeling, afwerken van reeds voor acht uur binnengekomen post en opdrachten...) met een zeer fijn ontbijt dat door de jarigen van de maand oktober werd aangeboden. Lekker fruitsap, een roereitje met spek, knapperige broodjes met diverse soorten toespijs of beleg, chocomelk, koffie ... we moeten zeggen het was zeer aangenaam om samen dergelijk ontbijt te nuttigen.

Nadien werden we in groepen verdeeld en stond er een kwis op het programma waarbij diverse vragenreeksen afgevuurd werden en waarvan het ene antwoord al wat correcter was dan het andere...Aardrijkskunde, actualiteit, sport, muziek, beroepsgebonden materie, ... het zat er allemaal in.
Na de kwis kwam er een practische opdracht met name het opzoeken van verborgen objecten. Elk team mocht eerst een soort verkenning doen om tactiek en methodiek te bepalen om een twintigtal objecten terug te vinden. Belangrijk om weten is dat deze objecten verspreid zaten over vijf locaties, en de teams werden geblinddoekt en aan elkaar verbonden met een touw. Ik garandeer je : er zijn makkelijker opdrachten dan deze en werken in team is werkelijk noodzakelijk om te vermijden dat je binnen de kortste keren ofwel kompleet verdwaald bent of met je sjokkedeizen op de grond ligt.Maar het was amusant en het liep lekker : dat was het voornaamste.

Na de evaluatie (onze groep werd in de combinatie kwis en spel derde) volgde er een lekkere maaltijd met alles erop en eraan (soep, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie) en vervolgens werd een bezoek met gids gedaan aan het Designmuseum in Gent. Op zich niet slecht maar echt mijn ding was het niet. Maar dit heeft vooral meer met interesse te maken dan met een foute keuze. Persoonlijk vond ik een bowling zoals vorig jaar ook wel leuk als ontspanning, maar anderzijds kan het natuurlijk niet telkens dezelfde activiteit zijn. We sloten de namiddag af met een lekkere pint in Gent in "het Waterhuis aan de Bierkant" en ik moet jullie niet vertellen dat er niemand de naam van de instelling eer heeft aangedaan. Het leek meer op het Bierhuis aan de Waterkant. De Westmalle was er lekker.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurt. Op dit blogje kan je dit allemaal volgen HIER klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Morgen een aangename woensdag : de week is dan weer halverwege....

22:04 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, werken, teambuilding |  Facebook |

Commentaren

Geachte bewoner van het Moerhofke, Ik had hier toch graag een vlieg geweest se,
gewoon om de commentaren en de gezichten te zien.
Dat het de samenhorigheid in een groep kan bevorderen daar twijfel ik niet aan.
Zo te zien was het genieten en lachen op deze dag maar naar ik vernam wilt gij der ene " doorschakelen' naar de eerste week van december ..
en dat zou ik maar niet doen he; hahahaha ...
Kay die zag dat het goed was in het glas gevuld met een of ander vocht groet met zonnekes en tot wederhoren ... ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 22-10-08

De commentaren zijn gesloten.