18-11-08

BRUSSEL EN VERKEERSAFWIKKELING : EEN RAMP

't was al een paar jaar geleden, maar we zijn alweer (voor Katrijn een pijnlijke) ervaring rijker.

Stephen en Jochen, onze twee oudste kids vertrokken deze avond voor een bezoek aan een aantal fabrieken in Oostenrijk in het kader van hun dagdagelijkse bezigheden. Beiden zijn (voor de getrouwen hier wel al gekend) freaks van landbouwmachines en hebben allebei van hun hobby hun beroep kunnen maken. 'k Wou dat ik het ook gekunnen had, dan liep ik nu in voetbalstadions in plaats van op die soms vervloekte bureelverdieping....

Maar om terug te komen op de inleiding, ze dienden in te checken op Zaventem voor een vluct naar WENEN om vervolgens door te reizen naar de buurt van STEYR. Om zeker tijdig te zijn waren we omstreeks 1530 uur vertrokken en stonden omstreeks 1625 uur reeds aan de luchthaven. Geen enkel probleem ervaren dus konden we niet klagen. Tot dan toe toch niet, want de terugreis was een ander paar mouwen.

Vanuit de kiss-and-ride-zone zijn we weer vertrokken rond 1630 uur en we waren pas omstreeks 1745 uur in Groot-Bijgaarden en vervolgens was het nog zeer sterk vertraagd rijden tot TERNAT... man man man, dat diegenen die dagdagelijks dit moeten meemaken last krijgen van stress verwondert mij dus helemaal niet. Ik vervloek ook nu en dan mijn trein en bus, maar dan toch nog 1000 keer liever dat dan het dagelijks aanschuiven en nodeloos tijdsverlies. We waren in Beervelde (bezoekje aan mijn vader) om 1830 uur....twee uur om van Zaventem naar Beervelde te rijden : dit kan tellen....

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Ten slotte nog dit

Na het lezen van deze posting is ook de wereld blijven voortdraaien. Er is ongetwijfeld weer meer of minder belangrijk nieuws....of wil je het nieuws van de voorbije dag nog eens nalezen....HIER klikken en je bent weer mee.

Hopelijk hadden jullie een mooie dinsdag en we wensen jullie een nog mooiere woensdag toe en wie weet (voor wie mee doet )....................een mooie lottowinst.

22:05 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, verkeersdrukte, zventem, wenen |  Facebook |

Commentaren

hoi de Moerkes idd je hebt gelijk se
net zoals het verkeer aan de Dampoort me hartkloppingen bezorgd, om gek te worden
trein en bus handig als ze op tijd zijn!
ze durven zelfs om int stad te geraken een heel baan opbreken, gelukkig ligt die weer dicht he ;-) lol.
Kay groet met lieve zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 19-11-08

Hallo! Prettige vernieuwde kennismaking! :-)
Tja...files...niet te doen hè! Ik woon hier in de Randstad...het drukste stukje Nederland wat files betreft! Gelukkig hoef ik me praktisch nooit in de spits te begeven met de auto...mijn vriend daarentegen wel...hij kan dan ook niet wachten tot januari...dan zal zijn bestelde motorfiets er zijn en kan hij zich tussen de rijen door gaan begeven! ( ik vind dat doodeng, maar hopelijk zal het goed gaan!)
Tot een volgende!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 19-11-08

De commentaren zijn gesloten.