16-12-08

MUSICAL ANNIE IN CAPITOLE TE GENT

En we zijn deze keer alweer bij de gelukkigen, we hebben een familieticket gewonnen.

ANNIE_largeanniemediumToen we vorige zondagvoormiddag naar ons favoriete programma keken, de zevende dag, was er een item waarin er een beetje reclame gemaakt werd voor de musicall Annie, die immers in premiere gaat op 18 december in Capitole GENT.

We maakten nog de opmerking dat Nore Primus, een twaalfjarig meisje uit Geel en één van de meisjes die Annie vertolkt, niet op haar mondje gevallen was. Ze gaf voor een meisje van haar leeftijd een verbazingwekkend vlot en heel spontaal interview.

Eigenlijk is het duidelijk dat de musical aan aandacht wint. Als we zien hoeveel producties er op dit ogenblik gelanceerd worden en bovendien moet vaststellen dat bvb voor Daens er bijkomende voorstellingen moeten georganiseerd worden, dan kan men besluiten dat er een markt voor is.

Komende vrijdag gaan enkele Moerhofkes en met de mama van Katrijn erbij naar Gent naar de Capitole aan het Zuidpark om deze te musicall bekijken. De namen klinken alvast als een klok. Marijn Devalck was ooit één van de topnamen bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en hij speelde er hoofdrollen in onder meer Chicago en Evita. Na een motorongeval was zijn musicalcarrière voorbij maar in FC De Kampioenen groeide hij uit tot één van de populairste acteurs in Vlaanderen. In Annie is hij de norse miljardair Oliver Warbucks, die de kerstdagen wat wil opvrolijken door eens een weesmeisje in huis te nemen. Ann van den Broeck is zijn lieftallige assistente Grace Farell die meteen valt voor de charme van Annie. Steve Beirnaert, vorig jaar winnaar van de Vlaamse Musicalprijs voor Aanstormend Talent, en Sasha Rosen spelen het gemene schurkenduo dat zich voordoet als Annie's ouders om de mooie beloning op te strijken. Daisy Thys neemt de vertolking van Miss Hannigan voor haar rekening. En dan is het natuurlijk uitkijken naar Annie zelf. Wie er eveneens voor geïnteresseerd krijgt meer informatie door op DEZE SITE te klikkenTijdens het lezen van deze posting draaide de wereld verder...Alweer heel wat nieuws te rapen vandaag...Misschien zijn jullie benieuwd wat er nog in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Op deze site kan je dit allemaal volgen : HIER klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een bovenstebeste woensdag gewenst.

21:42 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: musical, annie, capitole, gent, moerhofke |  Facebook |

Commentaren

hoi cupido en de moerhofkesbewoners, heb jij sjaans seg amai een ticket gewonnen,
en dat is niet de eerste keer he!
Ik wist niet dat hij in het nederlands is uitgebracht maar met wat een cast he, Thys een van de betere actrices. Geniet ervan.
de film kende ik wel, die was zeer aandoenlijk
hopelijk valt de vertaling dan ook zo goed mee.
Liefs vanuit de berenwoning ergens in O.Vl en getekend met zonnekes ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 16-12-08

Zooo...mooie prijs hè! Geniet ervan! Er staan hier berichten in de krant, dat de musicalls door de kredietcrisis juist klappen krijgen...mensen willen het geld voor de relatief dure kaartjes niet meer neertellen! De musicall schijnt dus hier hun beste tijd te hebben gehad! Maar als je de tickets gratis wint, dan is het toch maar mooi een fijn avondje uit hè!
En ja...voor de kerstwensen vind ik het nog wel wat vroeg...ik heb de boom nog niet eens staan! Maar uiteraard wil ik de goede wensen graag retourneren! Dus ook voor alle Moerhofjes alvast hele gezellige dagen gewenst met vooral veel plezier!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 16-12-08

Hallo, Er zijn er inderdaad die veel bijdragen aan vadertje staat en die het hele jaar een tandje bijsteken en zelfs de tijd niet hebben om al hun verlof op te nemen. Waar hebben we dat nog gehoord hé? Alvast nog enkele hopelijk rustige dagen op de dreve en dan natuurlijk genieten van enkele weekjes welverdiend verlof in familiale kring. Wat kan er dan beter zijn om het verlof in te zetten, dan met het gezin naar een musical te gaan. Alvast veel kijkgenot en vooral luistergenot natuurlijk. Wij gaan voor de rest van het jaar nog wat blijven werken, gezien er nog maar weinig volk overblijft om het bureau te vullen. Eigenlijk was de overstap een vergiftigd geschenk van onze bazen, maar dat brengt natuurlijk weinig aarde aan de dijk. We trachten er ons bij ner te leggen, alhoewel dat niet altijd leuk aanvoelt, maar ja, met nog een jaar of vijf te gaan zullen we het wel overleven. Het einde van de tunnel is dus in zicht om maar te verwoorden. Deze week zit er bijna op, en volgende week is extra kort, dus volgend jaar misschien beter? Laten we het hopen en alvorens het één april zal zijn, zullen wij er hier ook nog wel voor een paar weken tussenuit trekken... Tot morgen in de dreve dan maar...

Gepost door: Joris | 17-12-08

De commentaren zijn gesloten.