03-01-09

LOTTOTREKKING DD 03-01-2009

Als dit de voorbode is voor de rest van het jaar ... dan wordt het een boerenjaar zegt men in ons eigenste Waasland.

Juist ja, een boerenjaar omdat het betekent dat het een heel goed en vruchtbaar jaar wordt (ik zei wel degelijk : als dit de voorbode is). Want we hebben op ons bulletin met twee roostertjes twee keer drie punten. Als je weet dat we in gans 2008 maar zes keer drie puntjes hadden (en één keer vier) dan mogen we na deze eerste trekking al zeker niet klagen.

Resultaten van de trekking van zaterdag 03 januari 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

06 - 19 - 22 - 14 - 33 - 34 >>> RESERVEGETAL : 04.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 2 winnaars >>> 433.100,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 15 winnaars >>> 12.830,00 euro
5 juiste cijfers >>> 463 winnaars >>> 831,00 euro
4 juiste cijfers >>> 21.968 winnaars >>> 21,90 euro
3 juiste cijfers >>> 339.622 winnaars >>> 2,50 euro

wijnegemVandaag zijn we dus (zoals aangekondigd) gaan winkelen naar aanleiding van het officiële begin van de solden. We kozen voor het Wijnegem Shopping Center, een keuze die op vlak van aanbiedingen heel goed was. Maar dit was geen toeloop van kopers, dit was een overrompeling. Kortweg : deze morgen file op de autosnelweg vanaf ongeveer 800 meter voor de afrit Wijnegem (met alle mogelijke zottigheden die daarbij horen, rechts inhalen, over witte strepen rijden, pechstrook gebruiken, verkeersagressie...). Vanaf dat punt naar het Shopping Center (ongeveer drie kilometer) deden we meer dan drie kwartier. Ter plaatse werd bijna gevochten voor een parkeerplaats (alles stond al vol om 1010 uur). In de voormiddag lukte het nog een beetje en in de namiddag was het hek compleet van de dam. Ik stond zo 1 uur en 10 minuten aan te schuiven aan de kassa van C & A (nochtans was alles open wat open kon. Ik schat het aantal mensen die stonden aan te schuiven op 450 mensen, een mens moet iets doen om zijn tijd te passeren...) terwijl de andere van ons gezin verder in andere winkels op "jacht" gingen....
Voor wie er toch zin in mocht krijgen : Wijnegem Shopping Center is ook open morgen zondag 04-01-2008 vanaf 1100 uur.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Eén voorbeeld : blijkbaar is Israël een grondoffensief begonnen in de GAZA-strook Je kan jezelf op de hoogte houden door
OP DEZE NIEUWSSITE
te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

We wensen jullie een een heel fijne zondag toe. bij mij is het de laatste dag thuis, maandag gaan we weer aan het werk na een deugddoend verlof.

21:53 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, lottotrekking, solden |  Facebook |

Commentaren

hoi Lucske haha eigenlijk moet ik lachen want ik zie je daar al staan hijgen en puffen, wat ne mens moet doen om mee te kunnen genieten van enkele voordelen.
sjeeses haha maar toen het woord solden hier viel ,kreeg ik nen blik van hier tot in china,dus ik vres dat ik deze week alleen op stap mag gaan.
Wat Gaza betreft , dat blijft maar duren daar;
al die slachtoffers en en onschuldige mensen.
wanneer gaat de wereld er eens beter uitzien?
erg vind ik het dat niemand het hoofd kan bieden aan een ander.
Van mij zonnekes en van de bears ne stevige poot!
doeiie

Gepost door: Sunny-Kay | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.