24-01-09

LOTTOTREKKING DD 24-01-2009

Het is en traditie die we reeds jarenlang volhouden, dus ook nu weer...de lottocijfertjes van deze avond.

Resultaten van de trekking van zaterdag 24 januari 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

08 - 12 - 21 - 28 - 33 - 36 >>> RESERVEGETAL : 34.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 2 winnaars >>> 504.600,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 8 winnaars >>> 28.030,00 euro
5 juiste cijfers >>> 365 winnaars >>> 1.228,00 euro
4 juiste cijfers >>> 16.177 winnaars >>> 34,60 euro
3 juiste cijfers >>> 280.824 winnaars >>> 2,50 euro

Geen enkel kruisje terug te vinden in deze uitslag en dus niets juist deze keer, maar volgende keer zal het alleen maar beter kunnen. Da's dan het voordeel als je niets juist hebt.

Wil je de voetbalreportages van deze avond lezen, dan ben je op SPORT.BE op het juiste adres. Je kan hiervoor HIER klikken.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een mooie zondag beste mensen.....

21:45 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

niets Geen enkel kruisje voor mij ... omdat ik niet heb mee gedaan. ;-)
Een prettige, ongestoorde, gezonde week toegewenst.
groetjes

Gepost door: Flater | 25-01-09

Ik grijp weer naast de prijzen :-( 'k Ga volgende keer toch eens meespelen.

Prettige zondag!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 25-01-09

Door welk romantisch liedje krijgt u vlinders in de buik? Laat het ons weten en kom met uw favoriete lovesong in het lied van de dag!

Groetjes en geniet nog van je weekend :-)

Gepost door: Ourlipsaresealed | 25-01-09

Hallo, Tja zulke reuze-eclairs zijn natuurlijk niet echt optimaal om de lijn te behouden, maar soms kan dat wel eens geen kwaad. We hebben het voorbije weekend toch beter doorstaan dan het vorige. Gisteren deden we 15km en vandaag deden we daar nog een stuk of vijf meer bij en wonderwel, we hebben het allebei zonder al te veel problemen of klachten doorstaan. We komen dus stilaan weer een beetje in conditie en dat is maar goed ook. Morgen rijden we dus als vanouds terug naar die bekende dreve om daar nog een beetje te werken voor de zogenaamde eurokes in het zakje te brengen. Ondertussen zijn inderdaad de dagen vlug voorbij gegaan en hebben we, zoals je zegt, een verdagdag gevierd, weliswaar tussen de velden en in de modder. Eén zaak is zeker, het zou vlug wennen zo veertien dagen zonder je weet wel, maar binnen een paar jaar kunnen we definitief onze wandelschoenen aantrekken en elke dag genieten en weten dat dan niets nog echt moet.. Ook zonder de lotto te winnen zullen we ons dan goed voelen, beter zelfs dan nu zouden we kunnen zeggen. Eigenlijk is het leven te kort om erbij stil te staan, maar natuurlijk kijken wij al uit naar zovele andere dingen, waar het woord dreve zelfs niet in voorkomt, of sporadisch dan toch... onderweg naar. Allez copain, tot morgen, onze dagelijkse groet als vanouds. Vijf jaar lang goedemorgen toewensen, hoeveel keer is dat nog???

Gepost door: Kathy en Joris | 25-01-09

De commentaren zijn gesloten.