28-01-09

LOTTOTREKKING DD 28-01-2009

Beetje (veel) te laat - daar zijn redenen voor - maar hier ze : de lottocijfers

Inderdaad we zijn eigenlijk verel te laat, alleszins veel later dan onze gewoonte. Maar de oudste onder de Moerhofkes (of Moerkes zoals sommigen plegen te zeggen) was in slaap gevallen in zijn zeteltje en dus vonden de andere bewoners des huizes Moerhof dat ik daar beter kon van genieten in plaats van hier te komen schrijven dat we NIET gewonnen hadden. Ik moet zeggen het heeft me eigenlijk wel deugd gedaan.

Resultaten van de trekking van woensdag 28 januari 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

15 - 19 - 20 - 22 - 33 - 34 >>> RESERVEGETAL : 31


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 3 winnaars >>> 127.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 5 winnaars >>> 16.940,00 euro
5 juiste cijfers >>> 195 winnaars >>> 868,00 euro
4 juiste cijfers >>> 10.234 winnaars >>> 20,60 euro
3 juiste cijfers >>> 150.183 winnaars >>> 2,50 euro

Ondertussen zijn de uitslagen van de Cofidis-cup (de naar de sponsor genoemde beker van België) in het voetbal bekend :

AA GENT - RC GENK : 1-0 (doelpunt Ruiz)
Cercle BRUGGE - ROESELARE : 1-0 (doelpunt Portier)
Racing MECHELEN-LIERSE : 1-0 (doelpunt Calicchio)
en gisteren gespeeld KORTRIJK-KV MECHELEN : 1-0 (doelpunt Persoons)

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd naar de laatste nieuwsjes uit Belgenland en omgeving , wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Op deze NIEUWSSITE kan je het volgen.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Ikzelf ben morgen een dagje thuis en wens jullie allemaal een mooie donderdag.

22:48 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: cofidis-cup, moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

Hallo, Tja, één en ander heeft natuurlijk te maken met de leefomstandigheden op de dreve. Daar wordt de laatste maanden nogal wat gevergd van een mens zijn gestel en van tijd tot tijd is dan wel een beetje recuperatie op zijn plaats. Of het nu gaat om een schoonheidsslaapje of een welverdiend uurke rust, het kan deugd doen en een ens voelt zich nadien toch een stukje beter. Alleen, het zal er in de nabije toekomst niet gauw beter op worden en waarschijnlijk zullen zo van die momenten van zaligheid zich af en toe nog wel eens manifesteren. Maar ja, je kan er maar deugd van hebben en er zijn er hier nog die dat volmondig kunnen beamen. Af en toe eens elkker weg, doet iemand anders denken over de dingen des levens. Maar we hebben het al gezegd, we kunnen die jaren nog op één hand tellen en dat is toch ook al iets om naar uit te kijken. Zij die het vandaag even voor bekeken hielden en morgen de natuur intrekken, wensen natuurlijk alle bewoners van de Moerhofstede een lekker en deugddoend weekend en alvast tot volgende week ergens aan de andere kant van de stad...

Gepost door: Joris | 30-01-09

De commentaren zijn gesloten.