07-02-09

LOTTOTREKKING DD 7-2-2009 en... VOETBAL

We besluiten deze eerste weekenddag met de traditionele lottoresultaten.

Jawel, deze zaterdag is voorbijgevlogen. Wat gepland was werd allemaal uitgevoerd en dus zijn we aan de resultaten van de lottotrekking toe.

Resultaten van de trekking van zaterdag 07 februari 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

02 - 05 - 08 - 10 - 16 - 20 >>> RESERVEGETAL : 30.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 8 winnaars >>> 103.500,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 29 winnaars >>> 6.340,00 euro
5 juiste cijfers >>> 1.078 winnaars >>> 341,00 euro
4 juiste cijfers >>> 34.831 winnaars >>> 13,20 euro
3 juiste cijfers >>> 439.403 winnaars >>> 2,50 euro

we hebben echt heel goed gekeken en goed gezocht maar nergens op ons formulier vinden we een kruisje dat op de hiervoor gemelde cijfertjes werd aangeduid. Bijgevolg hebben we dan ook geen enkel punt.

Wil je de voetbalreportages van deze speeldag nalezen (Club wint weer -weliswaar op de valreep- , Anderlecht kruipt door het oog van de naald....) dan kan je hiervoor HIER klikken.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

een heel mooie zondag toegewenst aan al onze bezoekers ...

22:12 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: moerhofke, lottotrekking, voetbal, club brugge |  Facebook |

Commentaren

Ai...0 puntjes! En je ging nog wel voor 4..! ;-))) Volgende keer beter hoor!
En die maagpijn van mij...weet nog steeds niet of het mijn maag wel is...word al jaren geplaagd door pijn links hoog in mijn buikholte...en de dokters kunnen niks vinden. Nu vlamt het weer op, maar het zal ook wel weer minder worden hoor! Ik wil er in ieder geval geen ophef over maken...iedereen heeft wel eens wat hè. Bedankt in ieder geval voor de aardige woorden!!
Fijn restant van het weekend! :-)
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 07-02-09

hallo moerhofke hier ook niks gewonnen dit weekend
geniet van de zondag hé Luc
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-02-09

volgende keer beter

Gepost door: frank | 08-02-09

Hallo, Ja, de lottoballen, hier willen ze ook nooit op het goede nummer uit de trommel rollen. We zullen dus nog een tijdje wachten om onze werkvrije toekomst van naderbij te bekijken. Een mens kan inderdaad niet alles hebben in het leven.
Ondertussen zijn we het hier natuurlijk al goed gewoon om voorlopig niet naar de dreef te moeten rijden, maar eigenlijk zouden we het liever anders zien, maar ja, ook daar hebben we het niet echt voor het zeggen hoe het evolueert. Vandaag zijn we gaan wandelen, met nadien natuurlijk het gekende gevolg. Alles voelt pijnlijk aan langs de linkerkant en als het zo verder gaat, zijn we nog niet aan het einde van de rit vrees ik. Enfin, we hebben nu nog een weekje om te zien wat komt, anders moeten we verder op zoek naar de oorzaak. Hou dus het vaandel hoog ginds aan de andere kant van de stad.

Gepost door: Kathy en Joris | 08-02-09

De commentaren zijn gesloten.