07-02-09

WEEKEND START....

en terwijl een mens zou moeten ontspannen... maken de kranten en het nieuws een mens zijn humeur om zeep....

Je zou, als je de kranten leest, je beginnen afvragen of het nu echt moedwillig is dan wel echt van dommigheid. Alhoewel ik persoonlijk niets heb tegen deze of gene politieker lijkt het me de doodnormaalste zaak dat als er een onderzoekscommissie gestart wordt over één of ander probleem, de betrokkenen zich een beetje op de achtergrond houden.
Wat lezen we nu op de site van "Het Laatste Nieuws" : onze eerste minister, de heer Van Rompuy, wil Yves Leterme minister maken van Buitenlandse Zaken. Alhoewel ik er persoonlijk van overtuigd ben dat de ex-premier de beste bedoelingen zal gehad hebben bij het redden van het spaargeld van honderdduizenden bij Fortis en Dexia lijkt een beetje terughoudendheid mij op zijn plaats. Dit is werkelijk een voorstel dat de anti-politiek nog een stuk zal aanwakkeren....Of moeten we hier een verborgen politieke agenda gaan zoeken (druk tov van Wallonië opvoeren bvb die absoluut niet zullen opgezet zijn met den Yves zijn terugkeer)

Enfin, we gaan ons weekend niet verknallen en hopen de batterijtes weer een beetje te kunnen opladen de komende twee dagen. Veel speciaals staat er niet echt op de agenda, alleen wat boodschappen en deze namiddag wat familiebezoekjes. We hebben na de komende werkweek uitzicht op een paar dagen recuperatie van overuren en dus kijken we nu reeds uit met pretoogjes naar komend weekend. Maar eerst gaan we er dus dit weekend proberen van te genieten. En om een dag te te beginnen is
DIT GEDICHT (hier klikken)
een aanrader.

Na het lezen van deze posting zijn jullie ondanks alles misschien toch benieuwd of er ook wat positief nieuws te rapen was (het is o zo zeldzaam de laatste weken). Je kan het nieuws op de voet volgen door
OP DEZE NIEUWSSITE
te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Ik wens jullie allemaal een superfijn, ontspannend, rustgevend deugddoend en vooral een zorgeloos weekend toe

09:33 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, weekend, nieuws |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerkes politiek en handjesschudden, 1 pot nat
niet aan mijn adres geschreven.

oeps * bloos *
dank je wel voor die lieve bemoedigende woorden
want het gaat even wat minder he.(al vind ik het zelf weer niet goed dat gedicht! )

beste zonnekes en ik Ram nog wel ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 07-02-09

Een mens zou beter geen nieuwsberichten lezen om goed gezind te blijven. Een onwetend mens is nogal eens een gelukkig mens.
Aan jullie eveneens een superfijn, ontspannend, rustgevend en zeer deugddoend weekend toegewenst.
groetjes

Gepost door: Flater | 07-02-09

Eigenlijk is het allemaal een beetje raar tegenwoordig, soms twijfel ik of we wel een regering hebben... dé splitsing waar Yves Leterme en de zijnen werk zouden van maken zit terug in de ijskast, en ik weet niet of het nu wél de schuld van Leterme was dat de regering gevallen is, want misschien zijn die rechters ook niet helemaal eerlijk geweest. Anyway, het is de laatste tijd moeilijk om nog te kunnen recupereren in het weekend, want voor je het weet is het zondagavond, en ben je zelf dan nog niet uitgerust!

Geniet nog van je weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 07-02-09

De commentaren zijn gesloten.