14-02-09

LOTTOTREKKING DD 14-02-2009

Pas geleden van gisteren en er zijn reeds nieuwe lottocijfertjes....

Jawel, na de super-Lotto van de "vrijdag-de-dertiende-trekking" van gisteren zijn we hier met de resultaten van de trekking van deze zaterdagavond.

Resultaten van de trekking van zaterdag 14 februari 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

21 - 22 - 28 - 31 - 33 - 42 >>> RESERVEGETAL : 07.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 1 winnaars >>> 875.800,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 13 winnaars >>> 14.970,00 euro
5 juiste cijfers >>> 387 winnaars >>> 1.005,00 euro
4 juiste cijfers >>> 20.963 winnaars >>> 23,20 euro
3 juiste cijfers >>> 365.060 winnaars >>> 2,50 euro

het was bijna prijs, maar met bijna... daar win je niets mee dus he. Eén keer twee juiste kruisjes en één keer één juist kruisje. Geen geld bijgevolg.

Wil je de voetbalreportages van deze speeldag nalezen dan kan je hiervoor HIER klikken.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een heel goede weekendverderzetting gewenst.

21:30 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

Niks gewonnen :-( Een ander is met de Euro's vandoor :-)

Prettige zondag.

Groetjes

Gepost door: Rudi | 15-02-09

helaba de moerkes bijna prijs dat niks heeft opgebracht.
schudden die ballekes
Kay die nood heeft aan beter groet met zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 16-02-09

Hallo de Moerhofkes, Tja, hier zitten we dan voorlopig met nog een vervolg aan onze afwezigheid op de dreeve. Het schouderprobleem is dank zij de tweede inspuiting zo goed als verholpen, doch de rest moddert nog wat aan. Volgens de medicijnvrouw kan een ontsteking of beschadiging van een zenuw een moeilijke bevalling worden en waarschijnlijk iets van lange duur. Dat belooft dus voor de komende dagen en weken. Ondertussen zijn we bijna maart en met nog drie weken verlof op te nemen wordt het stilaan problematisch om die nog allemaal te kunnen genieten. Straks komt het zover dat we ons verlof zullen kwijt zijn en dat hadden we ons natuurlijk wel anders voorgesteld. Maar ja, het is nu zo en jullie weten waarschijnlijk beter dan wij hier hoe dat gaat met dat soort aandoeningen. Gelukkig kunnen we ons nog een beetje bezighouden, anders zou het op de muren lopen worden. We hopen hier ook dat dit euvel vlug is verholpen, want we zijn eigenlijk nog beter af op de dreeve dan hele dagen te kunnen niksen en eigenlijk niet echt ziek te zijn en vooral dat is frustrerend op termijn. Allez, we hopen snel op beterschap uiteraard, maar kunnen daar zelf weinig aan veranderen.

Gepost door: Joris | 16-02-09

De commentaren zijn gesloten.