25-02-09

LOTTOTREKKING DD 25-02-2009

Er zijn weer lottocijfertjes uit de trommel....het gaat trouwens de goede richting uit.

Goede richting voor een aantal zaken inderdaad... En onze pa is daarin het belangrijkste. Hij kan ondertussen het bed weer uit en das toch al een heel verschil. De bloeddruk is opnieuw onder controle en alle nefaste bijverschijnselen op vlak van hartritme en krampen schijnen toch onder controle te blijven....das het belangrijkste. Nu maar hopen dat hij snel ook het ziekenhuis kan verlaten, zodat hij weer rustig kan recupereren in eigen huis. Want inderdaad, hij is de tachtig voorbij, maar we willen of kunnen hem eigenlijk niet missen....en hij is nog zo zelfstandig.

Bedankt trouwens aan allen die op een of andere wijze hun steun en wensen tot herstel hebben overgemaakt. Ook zij die zoveel begrip toonden voor onze wat tegenvallende blogactiviteit zijn we heel erg dankbaar. Bloggers, ze doen het voor elkaar en begrijpen elkaar. Kortom een heel mooie samenhorende bende.

Resultaten van de trekking van woensdag 25 februari 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

04 - 08 - 14 - 19 - 23 - 33 >>> RESERVEGETAL : 09


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> geen winnaar >>> 000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 14 winnaars >>> 5.600,00 euro
5 juiste cijfers >>> 256 winnaars >>> 612,00 euro
4 juiste cijfers >>> 11.244 winnaars >>> 17,40 euro
3 juiste cijfers >>> 155.934 winnaars >>> 2,50 euro

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd naar de laatste nieuwsjes uit Belgenland en omgeving , wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Op deze NIEUWSSITE kan je het volgen.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Mag ik jullie een mooie donderdag wensen, ik ben alvast thuis voor de rest van de week...

22:50 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

Ai ai ai! Kwam hier weer eens bijlezen en lees nu pas over je vaders hartproblemen! oei...dat zal schrikken geweest zijn! Gelukkig maar dat ie nu toch al weer heel aardig gestabiliseerd is als ik het goed begrijp! Tja...de 80 voorbij, dan is het opletten geblazen met zulke dingen hè, echt veel kunnen de mensen dan niet meer hebben!
Heel veel beterschap nog voor hem en hopelijk snel naar huis...thuis kunnen we altijd nog het beste weer 'de oude' worden hè, zo'n ziekenhuis, we kunnen niet zonder, maar echt geweldig is het nooit!
Hou jullie haaks allemaal!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-02-09

hoi de moerkes fijn om positief nieuws te lezen,
de pa blijkt een kranig mens te zijn.
Nu met een beetje seffens en dan weer naar zijn thuis.
De lotto, weg met die kwatschballen , het brengt niks op.
Groetjes van 2 beren die de streek van Lokeren onveilig maakten en zonnekes derbij!

Gepost door: Sunny-Kay | 27-02-09

De commentaren zijn gesloten.