12-03-09

TREKKING SUPERLOTTO VAN 13-03-2009

Vrijdag de dertiende is een speciale dag, dus komt er ook een speciale posting met betrekking tot de speciale lottotrekking.

Voor de tweede maand op een rij is er een vrijdag de dertiende....tja dat is nu éénmaal zo als de maand februari een vrijdag de dertiende heeft en geen schrikkeljaar heeft : dan is in maart ook een vrijdag de dertiende....Wijzelf kunnen niet winnen wegen niet meedoen, voor jullie wensen we alvast heel veel winst. Elke "vrijdag de dertiende" voorziet de nationale Loterij een gelijkaardige speciale trekking.

Resultaten van de trekking van vrijdag 13 maart 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

01 - 13 - 19 - 26 - 37 - 42 >>> RESERVEGETAL : 27


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 3 winnaars >>> 770.300,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 20 winnaars >>> 57.450,00 euro
5 juiste cijfers >>> 806 winnaars > 1.911,00 euro
4 juiste cijfers >>> 33.365 winnaars >>> 11,90 euro
3 juiste cijfers >>> 494.182 winnaars >>> 2,50 euro

Zoals jullie kunnen merken, je bent hier niet alleen, kijk maar links van deze posting naar het aantal "gelukzoekers. Bij deze hopen we jullie via deze weg toch een beetje op weg te helpen.
Een kleine reactie als spoor van jullie bezoek wordt zeer in dank afgenomen. Ook een duwtje in de Top 100 is welkom (zie hierna)

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd naar de laatste nieuwsjes uit Belgenland en omgeving , wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Op deze NIEUWSSITE kan je het volgen.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Voor de winnaars : vier lustig verder, voor de verliezers één troost : morgen is er weer een lottotrekking en hier kan je dan weer de resultaten komen lezen. Fijn weekend gewenst

22:49 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking, superlotto |  Facebook |

Commentaren

hallo Luc aan die speciale trekkingen doe ik niet mee :-)
fijne vrijdag hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-03-09

Hallo, Een beetje geluk op deze speciale dag zou natuurlijk een groot keerpunt kunnen zijn in het leven van ondergetekende, helaas, ik denk dat het bij dromen zal blijven, alhoewel natuurlijk de kans altijd aanwezig is om erbij te zijn. Lukt het, dan zou er wel eens een grote leegte kunnen ontstaan op de dreef, vermits we natuurlijk niet alleen zijn daar die een gokje wagen. In ieder geval, je zou natuurlijk dit uit eerste lijn vernemen, maar laten we nog niet juichen alvorens de huid van de beer is geschoten... Klinkt nogal toepassselijk hé. Enfin, we wensen van hieruit aan alle moerhofkes uiteraard een deugddoend weekend en vooral veel voorjaarszon... hoe langer hoe liever natuurlijk. Bij leven en welzijn zal het zijn tot woensdag aanstaande.

Gepost door: Kathy en Joris | 13-03-09

De commentaren zijn gesloten.