20-03-09

WEEKENDDRUKTE

Da's het minste wat je kan zeggen ... zelfs dit weekend puilt uit van de afspraken...

Vandaag reeds waren we een dagje thuis. Sommigen zullen zeggen "weeral thuis"...maar je moet weten dat we nog drie dagen verlof staan hebben van vorig jaar en dus moeten we die zeker opnemen want ze zijn te dierbaar om ze zo maar te laten vallen.
Genoten van die dag hebben we wel ja, maar we waren bijna niet thuis....En straks vertrekken we nog om onze jongste spruit Ellen voor het eerst in haar jonge leven naar een galabal te voeren. Ze had tot nu niet de behoefte (haar eigen wil) om naar enigerlei soort fuiven te gaan maar het galabal van de school wou ze natuurlijk wel meemaken en gelijk heeft ze. Alweer een stap in het leven van een opgroeiend meisje naar een jonge vrouw. Ze kijkt er al weken naar uit en ze zal er van genieten (enfin dat hopen we) ,en daar lezen jullie de komende dagen dan wel meer over.

Ook voor morgen zaterdag zal er weinig ruimte overblijven om echt te ontspannen. Een begrafenis van de schoonvader van een collega (op mijn werkplek in Brussel indertijd) - maar sedertdien (toch al meer dan 25 jaar) vooral ook een heel goede vriend - zorgt ervoor dat de voormiddag zo voorbij zal zijn en in de namiddag is er het wekelijks bezoekje aan de mama van katrijn en mijn eigen papa. Die zaterdag zal dus zo voorbij zijn....
Wat de zondag brengen zal vertellen we dan morgen wel in onze volgende posting waarbij we dan hopelijk ook één of andere lottowinst kunnen kenbaar maken (je weet nooit... alhoewel...)

Na het lezen van deze posting zijn jullie ondanks alles misschien toch benieuwd wat er nog aan nieuws te rapen was Je kan het nieuws op de voet volgen door
OP DEZE NIEUWSSITE
te klikken

Wil je de voetbalreportage van Kortrijk-Club Brugge van deze avond meevolgen of nalezen... dan kan je hiervoor HIER klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Voor seffens een rustige nacht en een fijne zaterdag

21:27 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: moerhofke, weekend, club brugge |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.