21-03-09

LOTTOTREKKING DD 21-03-2009

Alweer zaterdagavond en alweer lottotrekking en alweer leren de lottoresultaten ons dezelfde les : geen prijs...

Bijgevolg hebben we het gevoel van ergens in een tunnel te zitten zonder einde. Het bevestigt mijn ervaringen van jarenlang lotto spelen... sommige weken is het elke trekking prijs en nadien zijn er tientallen weken zonder iets.... We zitten duidelijk in deze laatste periode.

Resultaten van de trekking van zaterdag 21 maart 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

04 - 05 - 07 - 20 - 28 - 39 >>> RESERVEGETAL : 08.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 4 winnaars >>> 223.800,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 26 winnaars >>> 7.650,00 euro
5 juiste cijfers >>> 570 winnaars >>> 698,00 euro
4 juiste cijfers >>> 24.813 winnaars >>> 20,00 euro
3 juiste cijfers >>> 370.273 winnaars >>> 2,50 euro

Wat het resultaat betreft : net als voorbije woensdag is ons geluk alweer zeer beperkt tot het juist aankruisen van twee keer één juist cijfertje. We blijven dus duidelijk gaan voor het sponsoren van de winnaars van de lotto. Maar wie niet waagt.....

Ondertussen is de eerste drukke dag van het weekend probleemloos voorbij. Het begon reeds laat in de nacht toen we Ellen om 0200 uur gingen ophalen in Zelzate. Om het in slogantaal te stellen : Ze keerde heel tevreden terug van haar galabal (tevreden terugkeren, waar hebben we dat nu nog gehoord...) en wat belangrijker was : ze heeft zich goed geamuseerd en ze hield zich aan de gemaakte afspraken. Ik had heel eerlijk gezegd ook niets anders verwacht hoor. Op vlak van verantwoordelijkheden nemen is ze duidelijk zeer volwassen (op basis van wat leerkrachten ons ook bevestigen) en weet waar ze voor gaat en staat.

Rijkel_-_Sint-JozefskerkNa een ietwat kortere nachtrust zijn we dan om 0800 uur naar Rijkel gereden (deelgemeente van Borgloon) alwaar we de begrafenis bijwoonden van de (schoon)vader van een bevriend koppel waarvan de man tevens een collega is. In die moeilijke momenten (en we spreken uit recente ervaring) is de aanwezigheid van vrienden in elk geval een steun. Het is een heel warme en diepe vriendschap en dus moeten wij hen laten aanvoelen dat ze in dergelijke momenten niet alleen staan en dat ze ook op ons kunnen rekenen.

Wil je de voetbalreportages van deze speeldag nalezen dan kan je hiervoor HIER klikken.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Geniet van de laatste lentedagen...en een heel goede weekendverderzetting gewenst.

21:46 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

Zo is het ene plezier het andere waard he! Als ze zich aan de afspraken houden is het ook de moeite waard om vroeg op te staan, en uiteraard ook veel veiliger als ze opgehaald worden.

Groetjes en geniet nog van je weekend, en als we maar gezond zijn, hebben we geen miljoenen nodig om gelukkig te zijn ;-)

Gepost door: Ourlipsaresealed | 22-03-09

Hallo de Moerhofkes, Ja wat die afspraken betreft, daar kunnen we inkomen. Mochten er op andere locaties in het Gentse even goede afspraken gemaakt worden en bovendien worden nageleefd, het leven zou veel aangenamer zijn op die welbepaalde plaatsen. Maar het is zoals je hebt gezegd, het sop is de kool niet waard, we zijn nu alweer een levensles rijker en zullen die indachtig, daar in de toekomst ook naar handelen. We gaan ons in de nabije toekomst met andere dingen bezighouden en daar lees je vroeg of laat wel ergens meer over. Dat zal er vooral toe bijdragen om de zaken mentaal anders te bekijken en vooral meer te genieten van het leven. Wij gaan ons deze week nog een beetje opladen om dan uit te kijken naar het verlof en iets dat een mens zijn leven ook wat ingrijpend kan veranderen. Een rustige week gewenst van zij du nu de spieren wat gaan laten bekomen van een weekendje Holland.

Gepost door: Kathy en Joris | 23-03-09

De commentaren zijn gesloten.