24-03-09

WE ZIJN EEN DAGJE THUIS

en we konden het geweten hebben natuurlijk : gedaan met die prille lente....

Op het werk is er een collega die het reeds op voorhand komt vragen. Wanneer ik verlof neem wel dan neemt hij er zeker geen. De kans dat het regent is gewoon veel te groot en na die mooie lenteweek hebben wij deze week twee dagen vrij en je kan er van uit gaan dat het alweer bingo is. Deze nacht werd ik begot wakker van de hagel die tegen het dakvlakraam van de badkamer aanviel....Op één week kan het hier toch wel heel snel veranderen. Trouwens ook gisterenavond zijn we reeds met een "nat pak" thuis gekomen.

Jullie hebben ook nog iets te goed van onze zondagavond. Toen zijn we immers gaan eten in Lokeren in BISTRO VIENNA op het Stationsplein. Voorwaar een gezellig restaurant, eenvoudig, degelijk en vooral zeer lekker. In ruil voor de geschenkbon uit de reeks Trendy tafelen van de 'CADEAUBOX' (klik hier) kregen we volgend menu voorgeschoteld":

slaatje met warme geitekaas in krokant hoedje
Pasta met doradefilets
vanille-ijs met chocolade


In het systeem van de cadeaubox zijn de dranken niet inbegrepen en uiteraard namen we daar een zeer lekker "Aperitif maison" bij en aangepaste huiswijnen. Vermeldenswaard eveneens is dat deze instelling gespecialiseerd is in de Franse keuken. Ik moet heel eerlijk zeggen het was een aangenaam kader, een verzorgde bediening, voldoende eten en zeer lekker. Bovendien krijgt men er waar voor zijn geld... Bijgevolg een aanrader.

Ook nu weer draait de wereld verder en zijn er ongetwijfeld de laatste uren zaken gebeurd die het lezen of bekijken waard zijn. Via DEZE NIEUWSSITE blijf je ook op de hoogte.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Wij gaan genieten van deze vrije dag. We wensen jullie eveneens een heel aangename dag toe.

11:24 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, vrije dag, slecht weer, lokeren, bistro vienna |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerkes hehe dat is nu de man en vrouw van het goeie leven se ... gaan eten met bon, extra daagjes vrij, collegas die rekening houden met jou, tja dat lukt dan alleen bij de mannelijke helft van het moerkesduo.
Maar weet je? het is jullie van harte gegund.
Kay die binnenkort richting Mexicaan in Gent trekt groet met zonnekes ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 24-03-09

oeps Het al een tijdje geleden dat ik nog eens hier kwam (bij)lezen.
Die cadeauboxen lijken me wel een origineel geschenk. Weinig mensen die je daarmee niet blij zou kunnen maken.
En ja: de wereld draait verder, soms draait ze ook eens door. ;-)
groetjes

Gepost door: Flater | 24-03-09

De commentaren zijn gesloten.