11-04-09

DE RIEM GAAT ER AF...

Jawel, en deze keer gaan we er echt eens werk van maken : we gaan de batterijtjes opladen....

Na een uitermate drukke week vol verrassingen en andere WEL verwachte moeilijkheden op onze figuurlijke hindernispiste, zijn we nu aan een weekje rust toe. Weliswaar gaan we vrijdag wel werken omdat de collega dan thuis diende te zijn en dus offeren we ons met heel veel plezier op om in te springen. Ik kan ook steeds op die collega rekenen, dus, voor wat hoort wat en met heel veel plezier.

Ondertussen is het echter reeds weekend en de routinetaken die we op zaterdagmorgen steeds verrichten zijn zonder probleem verlopen. Nuja zonder probleem is ook relatief. In alle winkels stond er duidelijk veel meer volk dan gewoonlijk. Het is merkbaar dat er maandag niet gewinkeld kan worden en dat de tafels de volgende dagen blijkbaar iets feestelijker zullen gevuld zijn ingevolge het Paasweekend.

Maar eerst is er deze namiddag nog een ander uitstapje waar we de komende dagen ongetwijfeld nog wel iets meer zullen over schrijven. Bijzonder lieve mensen hebben ons uitgenodigd en uiteraard hebben we die uitnodiging met heel veel plezier aanvaard. Het wordt ongetwijfeld een gezellig weerzien....

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd naar de laatste nieuwsjes uit Belgenland en omgeving , wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Op deze NIEUWSSITE kan je het volgen.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

We zijn morgen alweer halverwege de werkweek.....dus we geven er nog maar eens een lap op. Voor iedereen : een fijne dag...

13:28 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, stress, drukte, rust |  Facebook |

Commentaren

ben terug in blogland maar met mijn eerste blogje,mijn ander blogje is stopgezet,dat was jennyfer met die kaartjes,radio maken vind ik leuker hahaaaaaa,en ben nog in uitzending ook,alleen de streamer downen.....groetjes en paaseitjes overhouden he morgen,hahaaaaa.....nog een fijne pasen en snoepen,liefs!

Gepost door: muziekoase | 11-04-09

De commentaren zijn gesloten.