12-04-09

LOTTOTREKKING DD 11-04-2009

Wij zijn er weer niet bij... kweet het, het klinkt vervelend, maar ik kan er ook niets aan veranderen....

Resultaten van de trekking van zaterdag 11 april 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

03 - 05 - 08 - 19 - 30 - 33 >>> RESERVEGETAL : 07.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> 2 winnaars >>> 437.600,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 14 winnaars >>> 13.890,00 euro
5 juiste cijfers >>> 611 winnaars >>> 636,00 euro
4 juiste cijfers >>> 24.904 winnaars >>> 19,50 euro
3 juiste cijfers >>> 360.595 winnaars >>> 2,50 euro

Wat het resultaat betreft : twee keer één kruisje juist.

En toch zijn we vandaag winnaar geworden. Inderdaad we hebben een prachtige namiddag en avond gewonnen vandaag. We waren vandaag te gast bij deze heel lieve mensen voor wie we officieel getuigden bij hun huwelijk. Er werd heel wat bijgepraat en ook op culinair vlak was het heel erg in orde. Ze hadden kosten noch moeite gespaard en het moet gezegd want ze verdienen het : we genoten van het samenzijn en het was heel erg leuk en zeer aangenaam. Ook een zeer mooi aandenken aan deze heuglijke dag werd ons aangeboden onder de vorm van een prachtig fotoalbum.

Dank U wel Kathy en Joris.

Wil je de voetbalreportages van deze speeldag nalezen dan kan je hiervoor HIER klikken.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Zalig Paasfeest iedereen.

00:10 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lottotrekking, moerhofke |  Facebook |

Commentaren

Hallo, Eerst en vooral ook van hieruit een vrolijk Paasfeest gewenst, een tijd om zoals jullie het zo mooi kunnen verwoorden, even stil te staan bij de gewone dingen van het leven.
Uiteraard is de lof die we hier krijgen toebedeeld niet echt in verhouding met wat we hebben gedaan. Maar we waren vooral blij dat we even tijd konden maken voor enkele mensen die het hart op de juiste plaats hebben en waar we, gelet op de gebeurtenissen van vorig jaar, toch een band mee zullen hebben die de jaren zal doorstaan. Het heeft wat langer geduurd dan voorzien om jullie op deze wijze te kunnen bedanken, maar dat had zo zijn redenen.
Het doet tevens deugd te weten dat het presentje naar waarde werd geschat en we hopen dat er af en toe eens wordt in gekeken om die memorabele dag in ons niet leven niet te vergeten. Geniet nog, samen met de familie van deze vrije dagen en geniet verder van de kleine zoeternijen die deze tijd typeren.

Gepost door: Kathy en Joris | 12-04-09

De commentaren zijn gesloten.