26-04-09

VORMSEL en LOTTOTREKKING dd 25-04-2009

U leest het goed een tweeledige posting deze keer... want het is een buitengewoon weekend.

Inderdaad buitengewoon in die zin dat in onze vriendenkring er twee "Plechtige communicanten" zijn zoals dat in onze kindertijd heette. De dag van heden heeft men het over vormelingen omdat de "volwassenwording in de Kerk" of Vormsel de bovenhand heeft genomen op het feit van de Plechtige Communie.

Deze namiddag was Elien, de dochter van Marc en Anje aan de beurt om 1600 uur . Het zijn zo van de weinige gelegenheden dat de kerken nog eens overvol lopen en ook nu was dit het geval met de kerk (het kerkje) van Koewacht. We moeten zeggen, de mis duurde lang (eigenlijk veel te lang) en op basis van inhoud was er ook wel iets meer uit te halen. Persoonlijk vonden we de inbreng van de vormelingen goed, maar muzikaal stak er weinig in....

Na de mis waren we te gast in het Gildenhuis in Stekene alwaar we ons te goed konden doen aan een heel lekker koud buffet enerzijds en zeer lekkere warme beenhesp anderzijds. Ook heel lekker gebak en ander desserten stonden ons te verleiden...Allemaal zeer lekker en zeer verzorgd en we moeten zeggen : ook nu weer was er eigenlijk veel te veel. Bovendien waren ook de natjes picobello met zeer lekkere wijn, bieren en frisdranken.
Kortom Marc, Anje en Elien : het was een fijn feest en we houden er de beste herinneringen aan over.
Wie Elien eens wil bekijken in haar "Communie-outfit" kan HIER klikken

Straks zijn we weer te gast bij een "vormeling". Inderdaad dan zijn we uitgenodigd bij andere vrienden. Vicky, de dochter van Peter en Patsy deed immers ook gisteren haar communie in Moerbeke en daar dienen we morgen dan een natje en een droogje te nuttigen....maar daar lees je straks dan wel meer over.

Ondertussen zijn ook de lottocijfers weer bekend. En blijkbaar gaan we nu weer de goeie richting uit met twee punten...nog niet wat het moet zijn (minimum een driepunter lol) , maar toch al een beetje beter.

Resultaten van de trekking van zaterdag 25 april 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

07 - 12 - 14 - 19 - 25 - 28 >>> RESERVEGETAL : 24.


De winstverdeling :

6 juiste cijfers >>> 1 winnaar >>> 819.700,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 19 winnaars >>> 9.580,00 euro
5 juiste cijfers >>> 612 winnaars >>> 595,00 euro
4 juiste cijfers >>> 27.089 winnaars >>> 16,80 euro
3 juiste cijfers >>> 392.228 winnaars >>> 2,50 euroWil je de voetbalreportages van deze speeldag nalezen dan kan je hiervoor HIER klikken.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

We wensen jullie een rustige en mooie ontspannende zondag.

00:45 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, vormsel, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

Goed op dreef, en culinair is het natuurlijk ook altijd mooi meegenomen ;-)

Groetjes en geniet nog van je zondag!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 26-04-09

ai Voetbal: het was weer geen 'vetten' dit weekend. Al negen keer verloren dus mogen ze bij Club best eens een kaars branden in Lourdes ofzo. Die derde plaats is op dit moment eigenlijk een heel mirakel. Het zal voor volgend seizoen zijn zeker? :-(
groetjes

Gepost door: Flater | 26-04-09

De commentaren zijn gesloten.