26-04-09

VORMSEL PART II

En nu zit dag 2 van de festiviteiten zit er ook op en ....hier een kort verslag zoals beloofd

Zoals gisteren reeds vermeld waren we vandaag te gast bij de vrienden Peter en Patsy om het vormsel van hun dochter Vicky te vieren. Ook hier niets dan positiefs natuurlijk.
Door het bijwonen van de mis op Koewacht gisteren en het feest bij Marc en Anje waren we geen getuige in Moerbeke van het vormsel van Vicky.
Het feest begon vandaag allemaal met een warme begroeting door Vicky, gevolgd door een aperitief buiten in een lekker zonnetje en vervolgens konden we aanschuiven in een mooi versierde feesttent waar een heel mooi dessertenbuffet ons opwachtte. Ondertussen stak Ellen een handje toe in de bediening van het gezelschap. Ook hier een heel lekkere en smakelijke bedoening en we genoten tevens van een lekkere Leffe, een bruine Leffe. Rekening houdend met de voor de weegschaal en mijn lijn nadelige gevolgen van deze festiviteiten hielden we het beperkt to eentje... Geef toe we zijn voorbeeldig...
Vervolgens konden we aanschuiven voor een bijzonder lekker verrassingsbrood in de vorm van een reusachtige schildpad. Elkeen kon hier zonder twijfel zijn smaak in terug vinden.

Peter, Patsy en Vicky : Bedankt en het was ook bij jullie een heel fijn feest. Het was lekker, leuk en aangenaam. Bedankt voor alles.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is - hoe is de situatie met de varkensgriep in Mexico en Amerika bijvoorbeeld...- of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Straks start een nieuwe, maar ietwat kortere werkweek door de feestdag van vrijdag. Alle geluk toegewenst.

21:45 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, vormsel, feest |  Facebook |

Commentaren

Ik kom gewoon even langspiepen om een fijne dag te wensen...
Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 28-04-09

De commentaren zijn gesloten.