17-05-09

PRACHTIG OLIFANT-KALFJE

Zoals bij een vorige posting gezegd : Zoo van Antwerpen beschikt over een prachtig olifant-kalfje....

Op dit ogenblik is geweten of het om een koetje (een wijfje) gaat, maar wat wel duidelijk is, is dat het over een prachtig en lief dier gaat. De natuur doet zijn werk en de twee grootste dieren leggen een beschermingsgordel rond de baby... De derde grote olifant (de kleinste van de drie) is duidelijk minder opgezet met de nieuwste aanwinst. Beschermen is duidelijk nodig...Het kalfje gaat eveneens voor het eerst op zoek naar de tepels van de koe...Ook hier is de natuur haar rol aan het spelen.

Ondertussen hebben we ook vernomen dat in de week voor de verkiezingen er vier miljoen geboortekaartjes de deur uitgaan. Elk gezin krijgt een geboortekaartje. En op 14 juni zou er een olifanten-baby-borrel plaats grijpen...Uiteraard zal er van de gelegenheid gebruik gemaakt worden om de Zoo eveneens in de belangstelling te zetten en aan fondsenwerving te doen.

Ondertussen kunnen we U ook een eerste foto laten zien van de baby-olifant : door op deze krantensite te klikken

Wie ook live wil meekijken en volgen kan HIER klikken.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een fijne weekendverderzetting aan iedere bezoeker...

10:23 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: olifantenbevalling |  Facebook |

Commentaren

hallo Luc ben het ook aan het meevolgen op de site
prachtig om te zien !!
fijne zondag gewenst aan het moerhofke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 17-05-09

De commentaren zijn gesloten.