27-05-09

LOTTOTREKKING DD 27-05-2009

Hier zijn ze weer : de lottocijfertjes .



Resultaten van de trekking van woensdag 27 mei 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken...

08 - 16 - 25 - 29 - 37 - 40 >>> RESERVEGETAL : 31


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>>2 winnaars >>> 196.200,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 4 winnaars >>> 21.800,00 euro
5 juiste cijfers >>> 222 winnaars >>> 785,00 euro
4 juiste cijfers >>> 8.816 winnaars >>> 24,70 euro
3 juiste cijfers >>>129.170 winnaars >>> 2,50 euro

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd naar de laatste nieuwsjes uit Belgenland en omgeving , wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Op deze "vernieuwde" NIEUWSSITE kan je het volgen.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een rustige nacht gewenst en voor morgen : een leuke werkdag gewenst

23:34 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

Hallo, Een goed en vooral rustgevend weekend gewenst aan alle niets doende en vooral van het verlengd weekend genietende moerhofkes die zich nu bevinden in een zetelke buiten in de gezonde lucht en genietend van een heerlijke vefrissing die naar meer smaakt. ook hier staat het verlengde weekend in het teken van het zich zo ver als maar mogelijk begeven van de befaamde groene dreve en daar dan tenvolle zich overgeven aan de vrije natuur en het stappen in al zijn facetten. Het hoofd vooral vrijhouden van doemdenken over wat de komende week zou kunnen voorvallen op ene niet nader met naam genoemde werkvloer, alwaar vaak de frustraties zich door de gangen begeven. Desalniettemin zullen wij ons de komende drie dagen bekommeren om de temperatuur van onze drinkbus en het zweetvrij houden van ene wandelshirt opdat andere voorbijgangers geen onaangename geuren zouden kunnen bekomen die in strijd zouden zijn met de naar vers gemaaid hooi ruikende akkers. Zodoende zullen wij bij valavond onze bedstee vroeger dan normaal opzoeken om de volgende ochtend bij het kraaien van den eersten haan alweer in de wandelschoenen te springen om met verse moed de kilometers te gaan aanvatten. Alzo zullen wij met eenen leegen kop den arbeid met verschen moed aanvatten.

Gepost door: Kathy en Joris | 30-05-09

De commentaren zijn gesloten.