30-05-09

LOTTOTREKKING dd 30-05-2009

een mooie zaterdagavond ... maar die kon nog nooier geweest zijn hadden we de lotto gewonnen.

Resultaten van de trekking van zaterdag 30 mei 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

05 - 12 - 24 - 27 - 28 - 40 >>> RESERVEGETAL : 26.


De winstverdeling :

6 juiste cijfers >>> 2 winnaars >>> 921.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 10 winnaars >>> 20.610,00 euro
5 juiste cijfers >>> 532 winnaars >>> 775,00 euro
4 juiste cijfers >>> 24.952 winnaars >>> 20,60 euro
3 juiste cijfers >>>385.162 winnaars >>> 2,50 euro

Het was lang geleden maar we hebben deze keer eens twee juiste kruisjes gezet en een keer één juist kruisje. Lang niet voldoende natuurlijk, maar wie niet waagt wint zeker niets....(maar verliest ook niets)

Gisterenavond daarentegen waren we heel gelukkig. Het was reeds een tijdje geleden dat we ons (zowel van Katrijn als van mezelf) idool van onze jonge jaren nog eens live hadden bezig gehoord en gisterenavond was hij te gast in "de Capitole" in Gent, een uitgelezen zaal voor hem trouwens..
Een uitverkochte zaal, fantastische ambiance, ons idool in grote doen, prachtige nieuwe nummers, een aantal "gouwe ouwe", een prachtige begeleidingsgroep : meer hadden we echt niet nodig, om het weekend te beginnen. Uiteraard zijn jullie benieuwd wie we gisteren live aan het werk zagen. Wel we geven een aantal tips : De man is ondertussen 66, is letterlijk en figuurlijk Pur Sang, is als Nederlander ook zeer bekend in Vlaanderen, speelt geen Sportpaleis 20 keer vol maar heeft ongetwijfeld heel veel talent (wat hij reeds bewees). Een paar van zijn hits (zonder de allerbekendste te noemen) : "Alles wat ademt", "Banger hart" en "Hou me vast of ik val".
Nog geen idee, wel KLIK HIER voor de oplossing

Ook een klein beetje minder goed nieuws, zonder te dramatiseren hoor. Halverwege vorige week had ik een klein incidentje met een ingescheurde teennagel. Als doe-het-zelver (kweet het, dat mag niet...) heb ik het ingescheurde deel verwijderd en natuurlijk....het is hier compleet verkeerd aan het lopen met die teen. In eerste instantie gaat Katrijn pogen de zaak recht te trekken met ontsmetitng en dergelijke maar als dat hier niet verandert tegen volgende week wordt dit werk voor een dokter...
In elk geval : een pijnlijke bedoening..

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

voor morgen Een fijne Pinksterzondag voor elkeen.

21:41 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, capitole, rob de nijs, lottotrekking, teennagel, pijn |  Facebook |

Commentaren

Ik heb dat ook al gehad zo'n ingegroeide nagel aan de grote teen, en toen heeft de dokter daar drie spuiten ingegeven en dat slechte deel van die nagel weggesneden enal en dagelijks een verpleegster om mijn teen te verzorgen! Hopelijk loopt het niet zo'n vaart met uw teen, en anders heb je dagelijks een verpleegster die aan uw teen komt hangen!

Groetjes en geniet nog van dit lange warme weekend

Gepost door: Ourlipsaresealed | 31-05-09

hallo Luc het beste met je teen en hopelijk komt het snel in orde !!
geniet nog van het pinksterweekend verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 31-05-09

Oooh luc-ky you! Hopelijk vind ik ook zo'n verpleegstertje ;)

Gepost door: Ourlipsaresealed | 31-05-09

De commentaren zijn gesloten.