06-06-09

LOTTOTREKKING DD 06-06-2009

We hebben het druk, maar voor de lottocijfertjes maken we tijd....

Resultaten van de trekking van zaterdag 06 juni 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

05 - 07 - 09 - 13 - 20 - 22 >>> RESERVEGETAL : 36.


De winstverdeling :

6 juiste cijfers >>> 3 winnaars >>> 251.900,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 18 winnaars >>> 9.330,00 euro
5 juiste cijfers >>> 1.062 winnaars >>> 316,00 euro
4 juiste cijfers >>> 40.052 winnaars >>> 10,40 euro
3 juiste cijfers >>>474.344 winnaars >>> 2,50 euro

we hadden er weer bijna drie.... zoals reeds regelmatig een keer de laatste weken... Maar bijna is niet helemaal : niets gewonnen dus. Eigenlijk heel veel geluk want zoals jullie kunnen zien zijn de gerwonnen bedragen (op uitzondering van rang 1) deze keer wel aan de zeer lage kant. Wij wachten op een grotere pot om te winnen lol....

Ondertussen loopt het hier niet echt lekker met mijn voetkwestie. De wonde heelt vrij goed ... maar nu is er een ontsteking boven de teennagel merkbaar. Een vrij fel gezwollen en bijna vuurrood eerste kootje van de teen heeft er toe geleid dat we de dokter weer consulteerden gisteren en dat we vandaag, indien het niet beter was, moesten beginnen met antibiotica.

En het is niet verbeterd integendeel. Niet echt goed nieuws en we dus slikken we nu antibiotica. We wachten voorlopig af hoe de zaak evolueert en dinsdag zijn we weer naar de dokter. Echt veel pijn doet het (nog) niet, maar leuk is het helemaal niet... en we vragen ons af wat er nu aan de hand is (en dat weet de dokter dus ook niet). Ofwel is er een doodgewone infectie of (in het slechtste geval) is er links of rechts een stukje nagel blijven zitten.... Ik mag er niet aan denken dat het nog eens "open gemaakt moet worden"....

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Mag ik jullie een fijne zondag wensen en voor morgen een heel goede keuze gewenst (en laat ons eerlijk zijn, we zijn bij de gelukkige van deze aardbol die MOGEN gaan stemmen)

22:05 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, lottotrekking, teenontsteking, verkiezingen |  Facebook |

Commentaren

ai Ik kan je enkel maar beterschap toewensen. Te weinig medische kennis om je goeie raad te kunnen geven. Hopelijk gaat het vlug de goeie kant op.
Btw. vergeet niet te stemmen. ;-)
groetjes en een prettige zondag

Gepost door: Flater | 07-06-09

hoi de moerkes oei dat zit hier niet mee.
Een klein beetje winst in de gokwereld maar wat veel belangrijker is , is die teen.
Luc jongen ik vermoed dat je iets te lang heb gewacht, dus nu kan ik alleen maar helpen door mee te hopen dat alles vlug beteren zal.
Liefs en zonnekes van een moeder die een dochter heeft die haar voet verpletterde ... efkes een bang moment voor ons beiden he ... maar alles komt op zijn tijd weer goed!

Gepost door: Sunny-Kay | 09-06-09

De commentaren zijn gesloten.