27-06-09

ALWEER WEEKEND (Gelukkig)

Jaja gelukkig, je leest het goed, want het was alweer een hectische week...

Eerst en vooral was de werkweek vrij goed gevuld. Reken daarbij dat silaan de verlofperiode nadert en je kan er zo van op aan dat nog snel een aantal zaken moeten afgewerkt worden en het een beetje racen wordt tegen de tijd. Op zich valt het allemaal nog best mee maar de combinatie met een aantal andere factoren maakt dat het allemaal een beetje hectisch is ten huize Moerhofke.

Eén van die factoren is natuurlijk Whet feit dat er alweer een examenperiode was. Ellen was eén der laatsten die hun examenperiode konden afsluiten aangezien ze nog tot en met donderdagnamiddag examens had en de laatste loodjes wogen zwaar. Niet alleen zwaar op vlak van het feit dat het wat lang duurde, het waren ook mondelinge examens en dat brent tot steeds wat meer stress mee...Op zich alweer allemaal niet zo erg, Ellen heeft eigenlijk nog nooit slechte examens gehad, maar toch...spanning is er altijd.

keyteclogoEen derde element die de druk hier wat verhoogde was het feit dat er grootse (en het woord is hier wel op zijn plaats) opendeurdagen zijn dit weekend op de firma waar onze jongens (Stephen en Jochen) werkzaam zijn. Het waren voor beiden lange dagen waarbij de practische opbouw en inkleding heel wat organisatie en werk vroegen tot laat in de avond(en). Maar we hebben vlug even gekeken van verre en het lijkt allemaal heel goed in orde. Deze namiddag gaan we er uitgebreid bezoekje brengen en voor niet weet wat gedaan en eventueel interesse heeft : klik hier .

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is, of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een heel mooie zaterdag en een prachtige zondag : meer moeten we niet hebben
We wensen het zonder twijfel ook jullie als bezoeker allemaal toe...Zeker weten !!!!

11:59 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: moerhofke, weekend, key-tec |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.