28-06-09

VERSLAG VAN KEY-TEC OPENDEURDAGEN

Zoals aangekondigd gisteren een bezoek gebracht KEY-TEC, de firma waar de onze beide zonen (Stephen als verkoper en Jochen als mechanieker) tewerkgesteld zijn.

En als "bevoorrechte bezoeker" (die enigszins gebriefd waren) hebben we het zekere voor het onzekere genomen en ons bezoek begonnen op het ogenblik dat er nog bijna niemand was, kwestie van mooie kiekjes te kunnen nemen..


IMG_2390Reeds van bij de aankomst kregen we een prachtig en uitnodigend beeld van wat er te zien was : verreikers, hoogtewerkers, minigravers, vorkliften, landbouwtractoren, landbouwmachines : alles was er te bekijken.
IMG_2343 (Large)We kregen bovendien de kans om met een MANITOU-verreiker, waarvan Key-tec verdeler is voor Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zo'n dertig meter de lucht in te gaan wat ons een indrukwekkend zicht gaf op o.a. de suiker-silo van de suikerfabriek in Moerbeke-Waas, terwijl we tevens de werken aan de nieuwe verkeerswisselaar vanuit de lucht konden bekijken en ook bvb de kerk van Axel in Nederland konden zien. Ook de woonblokken in Sint-Niklaas waren merkbaar.IMG_2344 (Large)IMG_2349 (Large)IMG_2357 (Large)

Op zaterdag was de opkomst groot maar niet overrompeld, terwijl op zondag het werkelijk op de koppen lopen was. Uiteraard speelde het goeie weer een grote rol in de overweldigende opkomst. Morgen maandag is het nog een laatste dag waarbij vooral voor de kandidaat-kopers speciale demo's te bekijken zijn. Met heel wat machines worden dan proefritten en demonstraties gedaan. Gegarandeerd dat ook daar weer volk zal op afkomen....

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel één en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Wetende dat we onze laatste week voor het verlof aanvangen : een fijne maandag gewenst !!!

23:10 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: key-tec, moerhofke |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.