30-06-09

SCHOOLRAPPORT IS ER....

en dat betekent dus is principe het einde van het schooljaar....

En we kunnen U toch wel met een beetje trots meedelen dat Ellen het alweer heel goed heeft gedaan. Zoals ik hier al eerder eens postte is het vijfde jaar eigenlijk wel een heel moeilijk jaar (zoals elke eerste jaar van een graad) maar aangezien de laatste graad (dus twee jaar) in dezelfde richting MOET gevolgd worden, is eigenlijk het vijfde jaar richtinggevend voor volgend jaar. Om "to the point" te komen : Ellen heeft een jaarresultaat van 74 procent. Met andere woorden : heel goed gewerkt en ze kan alweer genieten van een welverdiende vakantie. Om dan volgend jaar te starten in haar laatste jaar secundair onderwijs in de richting Wetenschappen-Moderne talen.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel één en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Voor morgen een heel fijne dag gewenst

19:16 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, schoolrapport, vakantie |  Facebook |

Commentaren

vraagje Hallo,
Excuseer dat ik hier zomaar kom binnenvallen, maar ik vroeg me af wat je ervaringen zijn met de folie op je veranda? Ik overweeg het nl ook...

Gepost door: alicia | 01-07-09

De commentaren zijn gesloten.