26-07-09

HET WAS (IS) EEN AANGENAAM WEEKEND

Het was een leuk weekend en het wordt nog leuker ...in zekere zin.

Want we maken er een verlengd weekend van, niet zo maar een dagje extra, nee, we doen er drie dagen bij, zodat het een korte werkweek zal worden. En ook dit zal weer deugd doen ...Het is aangenaam om verschillende keren verlof te kunnen nemen in kortere periodes ontdek ik nu...Maar natuurlijk heeft elkeen daar een eigen mening over... De ene moet er eens volledig uit zijn en voor iemand anders is het net nuttig om er niet te lang uit te zijn...

Voor de rest ook een aangenaam en leuk weekend gehad met een overvolle maar fijne zaterdag en een zeer rustige zondag. Zaterdag de gewone zaakjes gedaan als boodschappen en familiebezoekjes met als afsluiter een eerste huwelijksverjaardag van mijn schoonbroer (broer van Katrijn) en zijn lieve echtgenote. Heel gezellig samen gebabbeld, lekker gegegeten en gekeken naar de verschillende fotoreportages....Ook dit kan zeer ontspannend zijn, en bovendien verstevigt het de familieband.

Vandaag tenslotte hebben we genoten van een passieve sportnamiddag. Eerst hebben we gekeken naar de F1 (Grote Prijs van Hongarije op de Hungaroring) die ogenschijnlijk zeer gemakkelijk gewonnen werd door Louis Hamilton en daarna volgden we als wielerliefhebber naar het veredelde criterium wat de laatste rit van de Tour de France telkens weer is met de rondjes op de Champs Elyzées...Maar aan de heerschappij van Alberto Contador en de spurtsnelheid van Cavendish (met prachtig ploegwerk trouwens) kan mijns inziens niet getwijfeld worden. Ze waren outstanding.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Aaan fijne nachtrust en een aangename maandag gewenst (en deze keer ben ik bij de vakantiegangers)

23:34 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, weekend, tour de france, autokoers, familiefeest |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerkes tss, tss
dat neemt verlof als het uitkomt,
dat gaat feesten,
heeft nog de tijd om een koerske te bekijken
en met de lottoballen te schudden.
Zo een jobke wil ik ook wel,
na het constant oppassen van mijn teerbeminde wederhelft die ook wel nog congé wil.
Maar ... het is jullie van harte gegund uiteraard.
Na werken is er nog ander leven he ...
liefs en zonnekes
en mercikes dat ge plezier had aan mijn Bushaltestopverhaal haha
dit is mij zeer vluchtig verteld na het verplichte uren zitten op de dreve ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 27-07-09

juist Dat heb ik ook al zo ervaren: meerde keer verlof nemen lijkt me ook aangenamer dan één keer alle verlof opnemen. Dit jaar heb ik voor het eerst drie volle weken thuis (er waren wel feestdagen bij) en dat beviel me eigenlijk niet zo goed. Volgend jaar zal dat, bij leven en welzijn, niet meer het geval zijn.
groetjes

Gepost door: Flater | 27-07-09

De commentaren zijn gesloten.