18-08-09

VUURWERK IS SPECIALISTENWERK

en geloof me vrij, ook ons klein landje heeft wereldvermaarde vuurwerkmakers...

Gisteren werd in Knokke een staaltje gegeven van ons kunnen door de firma Hendrickx Fireworks. Het is een firma die op het festival van Knokke nooit ver weg is, want zij zijn eigenlijk de practische organisatoren. Om reden dat dit jaar de dertigste editie feestelijk "ingeschoten" moest worden werd Hendrickx Fireworks aangezocht om op 17-08-2009 een extra show buiten de competitie af te vuren...

Voor wie er niet bij was willen we graag de link plaatsen van de vuurwerksite uit Nederland die alle mogelijke documentatie en beelden verzamelt van alle grote en kleinere vuurwerkevenementen. Ik kan jullie garanderen, het is de moeite om eens DEZE SITE te bezoeken en zelfs wat technische zaken op te steken in verban met vuurwerk.wat details te leren kennen

Trouwens voor wie er gisteren nie bij was : je kan de volledige show van de firma Hendrickx Fireworks van 17-08-2009 in Knokke DEZE SITE hier bekijken (met dank aan Thunderboy...)

Morgen 19 augustus is Duitsland aan de beurt en ook nu weer moeten we deze voorstelling laten voorbij gaan spijtig genoeg. Voor wie wel geïnteresseerd is volgen hier de traditionele buienradar en Webcam-link: twee middelen die jullie een beeld kunnen bieden met betrekking tot de weersomstandigheden.
In eerste instantie vinden jullie de buienradar en bovendien ook een beeld van de webcam die zich bevindt op het clubhouse van de zeilclub (Royal Belgian Sailing Club) in de onmiddellijke omgeving van de plaats waar het vuurwerk afgeschoten wordt.

Je kan op de webcam kijken en de actuele weersituatie zelf vaststellen door HIER te klikken.

Je kan de actuele situatie en verwachting inzake buien in de komende drie uur HIER bekijken.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Geniet van de aangekondigde zomerdagen....

22:39 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vuurwerkfestival, duinbergen, moerhofke, knokke |  Facebook |

Commentaren

Knokke-heist Ontzettend leuk dat jullie al jaren het festival volgen. En hier ook al jaren een blog over bij houden!

Ik zelf film al voor het 7e jaar voor het festival alle vuurwerken. Van Hendricxks heb ik hem nu ook online staan ( incl fotos. Je kan eens als je wil deze link volgen: http://www.vuurwerkcrew.nl/forum/showthread.php?t=11246

Zijn jullie er morgen weer bij? kom anders eens een praatje maken boven aan de dijk waar ik op een podiumpje sta met onze cameras!

Groet,

Jack.

Gepost door: Jack | 19-08-09

De commentaren zijn gesloten.