28-08-09

WINNAAR VUURWERKFESTIVAL IS....

gekend en we kunnen jullie nu al zeggen : we waren er met ons pronostiekje knal op.

kathy en JorisMaar vooraleer we jullie het verslag brengen vragen we toch eerst eens jullie medewerking voor een opdrachtje dat we aanvaardden van een bevriend koppel : Kathy en Joris zijn stevige wandelaars en eveneens verwoede bloggers. Dus beste bezoekers steun hen in hun strijd en breng een stemmetje uit in hun voordeel. Ik verwijs jullie met heel veel plezier naar hun blog door DEZE SITE te bezoeken en hun richtlijnen in de laatste paragraaf te volgen. Alvast bedankt voor de moeite

Je kon gisteren alweer op de koppen lopen naar aanleiding van de proclamatie en het eindvuurwerk op het festival Knokke 2009. Er is dan altijd een klein beetje spanning of de eigen voorkeur overeen stemt met het oordeel van jury en dit keer zaten we goed :

"Göteborgs Fyrverkerifabrik" uit Zweden wint het festival 2009.

Maar het was dan ook een heel mooi vuurwerk dat de mensen uit Zweden hadden afgeschoten. Dikke proficiat en we kijken nu al uit naar het eindvuurwerk van de editie 2010 ,dan zullen we deze vuurwerkmaker weer aan het werk zien.

Gisterenavond werd ook een mooi schouwspel afgeschoten door de firma "Fireworks South Afrika", weliswaar iets minder dan Zweden. Er werd een beetje te ééntonig geschoten vond ik en was ook de synchronisatie met de muziek niet goed genoeg. Toch hebben we er van genoten en brengen we natuurlijk graag enkel beelden.

IMG_2985 (Small)IMG_3003 (Small)IMG_3010 (Small)IMG_3079 (Small)Voor wie er niet bij was willen we graag de link plaatsen van de vuurwerksite uit Nederland die alle mogelijke documentatie en beelden verzamelt van alle grote en kleinere vuurwerkevenementen. Ik kan jullie garanderen, het is de moeite om eens DEZE SITE (Vuurwerkcrew.nl) te bezoeken en zelfs wat technische zaken op te steken in verband met vuurwerk. Beste vrienden : bedankt voor de reeds jarenlange voorbeeldige prestaties in vuurwerkland.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

fijne dag gewenst....

08:43 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: vuurwerkfestival, walking-bears, moerhofke, proclamatie, winnaar |  Facebook |

Commentaren

Hey Ik wens je nog een fijn weekend.

Gepost door: Martin | 28-08-09

de moerkes elloooooooooooooow, al meermaals mochten wij ondervinden dat jullie het hart op de juiste plaats hebben zitten.
Bedankt voor deze aandacht en de vijf stemmen.
Hebben jullie nog broers of zuskes laat ze dan maar komen , lol!
En dat jij dat pronostiekje juist had verwonderd mij ook niet.
Als jullie maar genoten hebben.
Bedankt, liefs en tot ziens!
ps als nu uw blog Tilt slaat met die foto ben ik nergens verantwoordelijk voor he ;-))

Gepost door: Kay & Joris | 28-08-09

goeie morgen Luc proficiat aan de winnaars van het vuurwerkfestival !
jullie zullen er wel van genoten hebben van al die knallen en muziek :-)
fijne vrijdag gewenst aan het moerhofke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 28-08-09

Knokke Belgie Dank voor al je complimenten
Knokke was geweldig om een keer mee te maken.
Volgend jaar kom ik zeker terug, maar dan met mijn gezin, een hele week.
De contacten op onze site en daarbuiten waren zeer aangenaam.
Ik wens je veel succes met deze website.
Groeten Fred (Moontan)

Gepost door: Moontan | 29-08-09

De commentaren zijn gesloten.