18-09-09

EINDE VAN EEN DRUKKE WEEK

en je mag er heel gerust op zijn: het is tijd dat het weekend is.

want we blijven de zaak voorlopig draaiende houden met een mannetje minder en dat betekent vooral heel goed afspreken en regelen tussen de drie overblijvers. Bovendien was er nog eentje met langdurig verlof (elk zijn beurt is uiteraard niet teveel) en dus was er van een tussendoor-dagje of wat recuperatie geen sprake. Maar we vormen een hecht team en dus hebben we (met heel veel plezier trouwens) een letterlijk en figuurlijk een tandje bijgestoken - als je al de postings van de voorbije week gelezen hebt zal je de woorspeling wel snappen. Maar we zijn er doorgesparteld en dan doet dit weekendje deugd.

St-Danielen wat het weekend betreft : het wordt er eentje zoals elk weekend met boodschappen en familiebezoekjes maar ook met een bezoekje aan de kerk van mijn geboortedorp Beervelde (deelgemeente van Lochristi) alwaar vanaf deze vrijdagavond er een tentoonstelling open is die slaat op 200 jaar parochie Sint-Daniël, de patroonheilige van de plaatselijke katholieke gemeenschap. En zo'n tentoonstelling doet een mens toch wel eens terugkeren naar zijn heel jonge kindertijd met kleuterschool, lagere school, processie's, vormsel, jeugdbeweging, .... Ik ben dus eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig naar die tentoonstelling. Het betreft trouwens de slotweek van een feestjaar, dat ter plekke heel veel bijval heeft gehad.
Als je er een idee van wilt krijgen is HIER KLIKKEN de boodschap.

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Ook voor jullie een ontspannend weekend gewenst.

21:54 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: moerhofke, sint-dani l, weekend, beervelde |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.