13-10-09

GOED NIEUWS EN SLECHT NIEUWS

Er zijn zo van die dagen dat een mens van de ene verrassing in de andere valt...Dit was zo een dag/nacht...

Toen we gisterenavond laat nog even de media doornamen via de websites van verschillende nieuwsleveranciers bevestigden ze allemaal wat ik via een zeer snel flash-bericht had vernomen : FrankFrank Van den Broucke is niet meer.
Hij is overleden op 34-jarige leeftijd aan een longembolie in zijn vakantiehotel in Senegal. Uiteraard lopen de reacties uiteen van zowel gekende sportmensen, begeleiders en intimi van de overledene maar één zaak is een feit : je kon voor hem of tegen hem zijn, maar er was steeds wel wat te beleven met die gast. Hij kon de media bespelen als geen ander en bulkte van het talent. Alleen waren er de zo gevreesde geldwolven die op zeer korte tijd dit natuurtalent uitmolken tot hij geen kant meer op kon. Er werd zeer duidelijk gefaald in zijn begeleiding. Ik ben in het bezit van zijn boek (met handtekening trouwens) en zelfs het eerste hoofdstuk maakt dit duidelijk. Ik ben het nog volop aan het lezen...het maakt me nog nieuwsgieriger voor het vervolg...Maar één zaak is zeker :
Frank was Frank en inderdaad hij was God niet....

Een ander nieuwsje...maakt mij ook zeer bijzonder gelukkig. Ingewijden weten dat ik regelmatig (om niet te zeggen veel) mee doe aan wedstrijden en daar nu en dan ook eens een prijsje mee vergaar. Wel ik ben zeer gelukkig met een prijs die op mij ligt te wachten. Ik ben immers via een weekblad de winnaar geworden van een vracht boeken van Herman Brusselmans : niet minder dan acht titels komen in de boekenkast terecht. Het zal wel geen onopvulbaar gat zijn in mijn cultuur, maar toch het zal allicht een poortje openen, want alhoewel ik betrokkene ken door een aantal optredens (soms zeer grof) op televisie, ben ik benieuwd om zijn schrijfselen te ontdekken... Alleen, ik vraag me af wanneer ik dat allemaal zal lezen... Enfin ook de kids zijn blij met deze prijs, daar zijn wel echte boekenvreters bij...

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Een heel mooie dinsdag gewenst

08:43 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: moerhofke, frank van den broucke, herman brusselmans |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerkes over de doden niets dan goed,
geen verrassend nieuws vind ik maar staat u mij toe hier mijn commentaar te onthouden.

Sjansaar seg ! hem heeft weeral gewonnen
de man van de prijskampen lol
En Brusselmans daar las ik er eentje van en dat volstond,
maar ik wens u veel leesplezier in elk geval!
Liefs en zonnekes en see u ... ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 13-10-09

Het is weer een tijdje geleden, maar eindelijk eens tijd voor een bezoekje, alles goed hier?
Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 13-10-09

Hallo, Ja, soms ervaart men het nieuws op een andere manier dan dit bij sommigen het geval is. Alhoewel niet onmiddellijk een grote wielerfan en nog minder een kenner van het peleton, staat het ook voor mij vast, dat die kerel kon rijden als de besten. Dat zijn leven onderdaad snel naar de kl. was, vindt wellicht zijn oorzaak in het milieu en de omgeving van het rennersgebeuren. Geld maakt zelfs de besten om zeep. Enne den Herman, die kennen we reeds jaren vanwege zijn bijdrage in humo. Soms te hevig, soms een beetje grof en zelfs vulgair, maar hij weet het wel op een aangename en leesbare manier te zeggen. Je zal waarschijnlijk wel enkele uren zoet zijn met zijn proza. Alvast veel leesgenot.

Gepost door: ardennenfan | 13-10-09

Ik ken de naam wel.. maar weet verder niks over Van Den Broucke...maar zó jong nog maar...dan denk je bij wielrenners altijd eerst aan doping(omdat dat niet áltijd goed gaat he) en daarna aan zelfmoord ( zie ook Pantani). Triest vind ik het,34, da's in de bloei van je leven hè!
En goooh, wat een mooie prijs! Ik zou het wel weten aangezien er hier een wekje vakantie aan zit te komen..één van de weinige gelegenheiden tegenwoordig nog maar om eens een goed boek te lezen! Ik lees alles wat los en vast zit dan, dus de schrijvers stijl maakt me niet uit...en Brusselmans, hoewel inderdaad vaak grof: ik moet er toch ook vaak onbedaarlijk om lachen hoor hahahahaaa!
Leuk dat je weer eens langskwam! Had ik er ook erg in hier weer eens te komen kijken hè! ;-)))
Groot gelijk dat je hiér goedkope boodschappen komt doen trouwens...wij gaan dan weer graag bij júllie uit eten hè! :-)))
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 13-10-09

De commentaren zijn gesloten.