14-10-09

BEGIN VAN EEN FEESTMAAND

Je kan het met geen andere woorden zeggen want tussen heden 14-10-2009 en 14-11-2009 zijn hier vier jarigen...

en we beginnen (zoals elk jaar opnieuw lol) met de vrouw die hier ten huize Moerhofke de zaak draaiende houdt..

inderdaad ons allerliefste vrouwke opent de serie en is nu jarig. Natuurlijk gaan we daar deze avond iets op klinken....en ook via deze weg wensen we haar een zeer fijne verjaardag toe. We gaan daar ongetwijfeld ons steentje toe bijdragen op een aantal andere manieren dan deze....(voor wie daar zou aan twijfelen)

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

we wensen elkeen een woensdag zonder zorgen toe

00:15 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: weekend, moerhofke, verjaardag |  Facebook |

Commentaren

Hip hip, Hoeraaaaaaaaaaaaa! Mogen we alvast het gezin Moerhofke van harte gelukwensen met deze wel drukke maand van jarigen, maar vooral vandaag toch beginnen met Katrijn een fijne en vooral aangename dag te wensen. Nog veeeeeeeeeeeel jaartjes erbij gewenst, vooral in de gezelligheid van de familiale kring, maar toch ook samen met echtgenoot die ook wel weet ondertussen dat de ene dag de andere ook weer niet is. Kunnen thuiskomen en even bekomen van de voorbije uren, dat is toch wel iets dat onbetaalbaar is. Wij weten hier ook wel dat het niet altijd even gemakkelijk is om door het leven te gaan, maar toch op een dag als vandaag mag je eens alle zorgen vergeten. Laat het gebak jullie alvast smaken en laat de fles maar knallen. Een fijne dag nog verder.
Wat die tip betreft, zover waren we nog niet op dat idee gekomen, we hebben er alvast gebruik van gemaakt en onze bijdrage vandaag in die zin aangepast. Zo leren we ook nog altijd iets bij, maar ja, waar is dat ook weer allemaal begonnen nietwaar?? Tot ergens in de dreve morgen...

Gepost door: Ardennenfan | 14-10-09

voor Katrijn, meiske helaas laat mijn zangtalent mij in de steek
maar ik hou mij eraan mmijn beste beentje voor te zetten, dus zet u schrap

eppie beurtdaaj toe joe
eppie beurtdaaj toe joe
eppeeéééééééééééééééééééééééé beurtdaaj dear Katrijntje
eppie beurtdaaj toe joe-hoe !!!
hipperdepiep hoera en wel gefeliciteerd ;-)

en met 4 amai dat feestgedruis gaat daar maar door he.
Liefs en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 14-10-09

De commentaren zijn gesloten.