14-10-09

LOTTOTREKKING dd 14-10-2009 en RODE DUIVELS

Deze avond zijn de Rode Duivels dus weer van de partij en aangezien het woensdag is zijn we hier ook met de lottocijfers.

Resultaten van de trekking van woensdag 14 oktober 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

07 - 09 - 21 - 27 - 29 - 39 >>> RESERVEGETAL : 14.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> geen winnaars >>> 000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 10 winnaars >>> 7.110,00 euro
5 juiste cijfers >>> 405 winnaars >>> 351,00 euro
4 juiste cijfers >>> 15.080 winnaars >>> 11,70 euro
3 juiste cijfers >>> 183.084 winnaars >>> 2,50 euro

Ook nu gaan we weer geen euro in ons zak steken , maar ook nu weer zijn er geen winnaars in rang 1. Dus wij geen kleine prijs (met ons één enkel puntje komen we zellfs niet in de buurt) en er is ook geen supergrote prijs. Het zal dus voor volgende keer moeten zijn (of één van de volgende keren zeg ik nu al...)

Zoals reeds gezegd in de aanhef spelen de Rode Duivels deze avond hun laatste wedstrijd in de pule voor de wereldbeker in en tegen Estland. Eigenlijk een wedstrijd zonder inzet, ware het niet dat het eigenlijk een beetje de bevestiging moet geven voor de nieuwe aanpak van de Dhr Dick Advokaat.Wil je de voetbalreportages van de wedstrijd van onze Rode Duivels ( van deze avond volgen of nalezen, dan kan je hiervoor HIER terecht.

Ondertussen is Katrijn dus een jaartje ouder geworden en ze vraagt me uiteraard iedereen te bedanken via deze weg die haar op één of andere wijze hun felicitaties hebben aangeboden...

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een mooie avond , gevolgd door een rustige nacht en voor morgen ; gezond weer op.

20:36 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, lottotrekking, rode duivels, estland |  Facebook |

Commentaren

hallo Luc en het moerhofke allereerst nog van harte proficiat aan Katrijn met haar verjaardag !!

tja de rode duivels, ze hebben gisteren weer gedaan waarin ze goed zijn, namelijk verliezen
de euforie van vorige zaterdag na hun overwinning is weer naar nul herleid
hopelijk kunnen ze ooit nog eens een winning reeks neerzetten
fijne werkdag Luc
groetjes

Gepost door: borriquito | 15-10-09

Hallo, De euforie bij de duivels was dus van heel korte duur en er is dus duidelijk nog veeeel werk aan de winkel. Natuurlijk kan je die scheef gegroeide situatie niet in een handomdraai ongedaan maken, zelfs al heet je advocaat. Eigenlijk toont dit enkel maar de laksheid aan van de bond die het geheel jarenlang heeft laten verzieken, zonder dat ook maar één vetbetaalde daar zijn job echt heeft aangepakt met zin voor verantwoordelijkheid. Maar op reis gaan uiteraard, liefst zo vaak en zo ver als mogelijk. En dan maar klagen en jammeren. Waar hebben we dat nog gezien? In het judo is het al niet veel beter. Waar is de tijd toen men in de wereldbeker nog speelde met het brons als inzet?? De weg is nog heel lang en dar zal de verandering van de jaarlijkse competitie niet veel verandering in brengen. Misschien eens de lonen herbekijken??? Dat zou wonderen kunnen doen!

Gepost door: Ardennenfan | 15-10-09

elloooooooooooow cupidoken ten huize de Moerhof blijven de ballen rollen
van de lotto maar ook van een bewust elftal
en al scoren wij dan niet
of maken geen winst
men moet ermee lachen en lollen
en iedere keer maar weer hopen
dat op een dag
ons iets te beurt valt.
Kay groet de ganse dreve met liefs en zonnekes ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 16-10-09

De commentaren zijn gesloten.