19-10-09

GOED BEGONNEN, HALF GEWONNEN......

maar wij waren vandaag slecht begonnen en het was eigenlijk helemaal verloren....

wekkerAlles begon reeds deze morgen toen ik (zoals steeds) om 0500 uur opstond en toen ik wou douchen vaststelde dat het eigenlijk 0600 uur was...Ik weet begot niet wat er gebeurd is. Ik weet dat ik mijn wekker had gezet en denk dat ik, als hij afliep ook ben opgestaan. En toch ons wakkermaakbakje stond blijkbaar op 0500 uur. Ik moet dus terug in slaap gevallen zijn...busje weg, treintje weg, dus zijn we maar met de auto gegaan, met als gevolg dat we ....... vroeger op het werk waren dan anders

kantoorMaar daar stopte het niet bij. We vielen van de éne verrassing in de andere met verkeerde interpretaties, slecht geregelde afspraken en last but not least een overaanbod aan werk. Maandag is steeds druk maar vandaag zal Murphy wel zijn felgevreesde spel hebben gespeeld... Wat mis kon lopen liep ook mis...met als gevolg dat de druk een beetje groot werd. Ik heb zeer goede collega's, die keihard hun best doen en we vormen een team : als team hebben we het dan ook proberen oplossen zo goed en zo kwaad als het ging. In elk geval toen ik deze avond, na nog wat overkwartiertjes, thuis kwam "was het vat af" zoals men het hier in streektaal pleegt te noemen. We waren aan een beetje rust en ontspanning toe, de stress had ons een stukje gesloopt. Maar geen nood, morgen een dagje thuis en woensdag gaan we er met verse krachten weer tegenaan....want zoals het op de tramkaarten ook staat : "Niet pleujen" (of niet plooien als vertaling van deze Gentse uitroep).

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Hopelijk deed het weekend jullie goed en hadden jullie een fijne maandag....We wensen iedereen een heel aangename dinsdag toe.

23:01 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, werken, murphy, tegenslag, stress |  Facebook |

Commentaren

Hahahaa! Het mysterie van het verloren uur...het zou een goede boektitel zijn Luc! :-))))) Maar soms gaan de dingen zo hè...als er iets misgaat, volgt de rest vaak als vanzelf! Diep adem halen en morgen...of eigenlijk pas overmorgen :-) is weer een nieuwe dag!
Voor nu een welgemeend welterusten!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 19-10-09

Hallo, Ja dat verhaal van die collega's en afspraken, slechte communicatie, overaanbod aan taken, het komt ons bekend voor. Ook wij zijn heel blij als we 's avonds de dreve kunnen verlaten met een niet nader genoemde bestemming en dan vooral wanneer 's anderendaags eens niet moet worden gewerkt. Het is een oud zeer, hoe meer taken men op zich neemt, hoe eerder het risico dat er iets fout loopt. Sommigen zijn daar echter van gevijwaard, om de eenvoudige reden, omdat ze er niet zijn, wanneer ze er zijn niets doen, of er zich gewoon niets van aantrekken. Een beetje beroepsernst of eer hebben ze niet, maar wel het lef om alles uit te zoeken en te profiteren van alle mogelijke achterpoortjes. Tja, we zullen er helaas nog enkele jaren moeten mee omgaan met dat soort situaties. Gelukkig weten we wat we doen en dat men op ons kan rekenen, iedereen kan dat van zichzelf niet zeggen. Maar er is een troost, er is licht op het einde van de tunnel, nog een handvol jaartjes en de keet mag door anderen worden recht gehouden. Elke dag is winst, zo moet je het bekijken en ondertussen er toch nog elke dag het beste van te maken, ook al is de sfeer er niet altijd naar en heb je het gevoel alleen aan de kar te moeten trekken. Geniet alvast van deze welverdiende vrije dag en morgen er weer tegenaan dan maar...

Gepost door: Ardennenfan | 20-10-09

been there Ik heb het ook al mee gemaakt, Luc. Een beetje vreemd om vast te stellen dat het een uur later is dan je eigenlijk dacht. Bij mij stond de klokradio nog op winteruur. ;-) Helaas kon ik niet met de auto naar het werk - naar Brussel zou ik eigenlijk ook niet echt zien zitten met de wagen. Te druk en te chaotisch naar mijn zin.
groetjes

Gepost door: Flater | 20-10-09

De commentaren zijn gesloten.