20-10-09

EEN SPIRAAL VAN TEGENSLAG....

We hopen er alvast zo vlug mogelijk uit te geraken maar 't was zeker vandaag nog niet het geval...

garage11Want deze keer was het onze auto die ons even in de steek liet. Toen Katrijn thuis kwam van de wekelijkse kiné-beurt bleek ze het bijzonder raar te vinden dat op het stuur van de auto "wat slag" zat. Gelukkig had ik een dagje vrij en ging ik uiteraard onmiddellijk kijken en had vlug door wat er aan de hand was : we zaten met een leeglopende band vooraan links.

Ik moet heel eerlijk toegeven een serieus probleem aangezien onze Galaxy NIET beschikt over een reservewiel, maar wel over een soort spuitbus die je voor een 100 kilometer redt (maar waarvan ik langs geen kanten weet hoe het marcheert). Aangezien de band voor ongeveer 25 % lucht verloren was, ben ik onmiddellijk naar de garage gereden met als gevolg dat de beide voorbanden vervangen werden Immers, door het vervangen van de ene band is het profielverschil tussen beide banden op dezelfde as te groot. Een serieuze kost moet ik zeggen want zonder korting blijkt zo één band 240 euro te kosten (maar gelukkig is er een zeer grote korting) ....nuja het betreft zeer brede banden en dus voor wat hoort wat he...

Maar vooral : veiligheid voor alles

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Straks is de week alweer halverwege : een woensdag zonder zorgen dat wens ik jullie en hoop ik voor mij.

22:45 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: moerhofke, banden, pech |  Facebook |

Commentaren

de moerkes oeps een grote kost idd
maar veiligheid voor alles.
U die geluk heeft met het winnen van een halve winkel
het een en ander op zijn mouw weet te slaan
zou mss eens een cursus garagist kunnen volgen
om in de vrije tijd, die toch al fraquent voorkomt ( lol )
een aardig centje bij te verdienen.
Ik zal wel wat reclame maken zenne
daar gaan we niet jaloers overdoen
ik heb hier ook mijn eigen prive leraar en dat kan ook niet iedereen zeggen.
Streng maar rechtvaaridig is hij wel
maar toch de beste he ...
Groet voor de dreve en de moerkes
en zonnekes toe

Gepost door: Sunny-Kay | 21-10-09

De commentaren zijn gesloten.