21-10-09

LOTTOTREKKING dd 21-10-2009

De miljoentjes zijn weer verdeeld en wij hadden geen toegang tot de verdeling, we hadden onze kruisjes op de verkeerde plaats gezet.

Resultaten van de trekking van woensdag 21 oktober 2009.

Moerhofke is niet verantwoordelijk voor mogelijke vergissingen begaan bij het intikken van de resultaten ...

11 - 12 - 16 - 22 - 25 - 41 >>> RESERVEGETAL : 23.


De winstverdeling...:

6 juiste cijfers >>> geen winnaars >>> 000.000,00 euro
5 juiste cijfers en reservegetal >>> 1 winnaar >>> 89.590,00 euro
5 juiste cijfers >>> 128 winnaars >>> 1.399,00 euro
4 juiste cijfers >>> 8.377 winnaars >>> 26,70 euro
3 juiste cijfers >>> 140.291 winnaars >>> 2,50 euro

Het is weer een verhaal van net niet. Eén keer twee juist en één keer één juist. Te weinig natuurlijk, maar ook deze keer is er geen winaar in rang 1. De laatste trekkingen komt dit wel eens meer voor. Ook vorige week was er geen winnaar op woensdag. De pot van de overdracht groeit dus aan. Volgende week wordt het nog leuker om te winnen, maar dat zal niet voor ons weggelegd zijn vrees ik zo.

Na het lezen van deze posting zijn jullie misschien benieuwd wat er ondertussen in de wereld gebeurd is of nog zal gebeuren. Via deze blog kan kan je het allemaal volgen door OP DEZE NIEUWSSITE te klikken

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen.

Een mooie avond , gevolgd door een rustige nacht en morgen (voor obns laatste werkdag van de week ;-) ) een leuke dag gewenst !!!

22:06 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, lottotrekking |  Facebook |

Commentaren

hoi de moerkes wel Luc dat is ook mijn verhaal, dat nét niet!
Maar zegt men niet,
wie geen kans heeft in het spel
vind echter geluk in ...
wel dàt heb ik uiteindelijk dan toch gevonden.
Kay groet met zonnekes en hartelijk dank voor de vriendelijke woorden.

Gepost door: Sunny-Kay | 22-10-09

Hallo, Op dit eigenste moment is iemand begonnen aan een lang en welverdiend weekend en dat was waarschijnlijk niet veel te vroeg. We zullen dus iemand missen tijdens de ochtendlijke begroeting bij krieke de jour. Maar het is je natuurlijk gegund en gelet op de voorbije dagen misschien wel eens nodig. Het wordt ondertussen meer dan duidelijk dat de sfeer niet meer is wat hij geweest is en het lijkt eerder van kwaad naar erger te gaan. Soms moet je wel eens, ook al ligt dat niet dadelijk in het karakter, de boel even de boel laten en bij jezelf zeggen, ze kunnen..
Het zou natuurlijk aardig meegenomen zijn en uiteraard ook zeer van toepassing, mochten de hogervermelde ballen eens wat beter uit de trommel rollen en enkele mensen die ooit samen in een niet nader genoemd vehikel van blauw-wit-rode kleurschakering rondreden, enkele kruisjes konden laten bijeen tellen. Vanzelfsprekend op én en hetzelfde formulier en liefst nog in hetzelfde hokje. Maar helaas, driewerf helaas, deze utopische gedachtengang is nog niet te realiseren in een wel heel nabije toekomst, waarbij het zou kunnen dat plots enkele vingers minder nodig zijn aan één hand, in afwachting dat we misschien een bijkomende hand zouden nodig hebben, mocht dat heerschap van een Van Rompanus zijn wil kunne doordrijven. In elk geval morgen beginnen we ook aan de laatste en het zal juist op tijd zijn voel ik aan. Alvast een heel prettig weekend gewenst aan de hele moerhofhuishouding wel te verstaan.

Gepost door: Ardennenfan | 22-10-09

lap Ik stond niet de eerste rij toen de winst van de lotto werd uitgedeeld, ook niet op de tweede en zelfs niet op de zesde. En dat terwijl er eigenlijk geen mens op die eerste rij stond. Volgende keer misschien beter. En als we volgende keer weer niet winnen, zullen we ook content zijn ... zolang Club maar wint. ;-)
goed weekend!
groetjes

Gepost door: Flater | 23-10-09

De commentaren zijn gesloten.