26-10-09

DE WEEK IS BEGONNEN...

en we gaan er een zeer rare werkweek van maken....eentje met wat afwisseling.

Het is namelijk zo dat we er morgen reeds de riem weer afleggen voor één dagje, nadien eentje gaan werken op woensdag, donderdag weer thuisblijven en vrijdag de week al werkend gaan afsluiten. Dat betekent dus niet dat we die twee dagen thuis hier gaan doorbrengen voor één of ander kijkkastje (PC of televisie). Nee hoor de agenda's zijn vrij goed gevuld...

Morgen bijvoorbeeld staan op het programma : een bezoek aan de dokter en de kiné voor Katrijn en ikzelf word rond 1000 uur in de garage verwacht voor het jaarlijkse onderhoud van ons karretje. Die is ondertussen ook alweer twee jaar oud en dus toe aan een goed nazicht. Ideaal net voor de winter, we gaan hem dan ook winterklaar laten maken.
Na de middag moet er ook nog hier en daar langsgelopen worden : wat boodschappen en onder andere ook naar de bank. En ten slotte gaan we uiteraard wel eens op internet om het laatste nieuws bij te lezen (letterlijk en figuurlijk), de vertrouwde blogbezoeken en uiteraard ook wat spelletjes spelen en wat prijsvragen oplossen. Je weet nooit of er één of ander geschenkje uit de de kast valt in het voordeel van de Moerhofkes (het zou de eerste keer niet zijn...)

Ondertussen zijn we vandaag met de neus op de feiten gedrukt en met de gevolgen van de invoering van de wintertijd geconfronteerd. Het was wel zeer opvallend welke impact dat uurtje had. Toen ik de werkplek verliet rond 1725 uur was het donker... en vorige week op donderdagavond was het nog een klaarlichte dag. Het duwt een mens eigenlijk onmiddellijk richting winter, immers nu zal het snel gaan met die typische herfstdagen rond Allerheiligen en 11 november met Sint-Maarten in de Denderstreek en Sinterklaas in het ganse land en vervolgens recht naar Kerst en Nieuwjaar....."De tijd vliegt snel, gebruik hem wel" lijkt hier wel echt toepasselijk te zijn....

Tijdens het lezen van deze posting is er op wereldvlak wel een en ander gebeurd en dit hoef je niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

We wensen iedereen het allerbeste toe en bedankt om te komen lezen.

22:36 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: moerhofke, wintertijd, verlof, donker, herfstdagen, feestdagen |  Facebook |

Commentaren

hallo Luc het wordt een weekje in stukken zo te zien :-)
succes met de prijsvragen, ik doe ook regelmatig mee aan de een of andere maar helaas 'k win nooit iets
groetjes

Gepost door: borriquito | 27-10-09

hoi de moerkes dat heeft wééral congé,
ne mens zou denken dat die dagen ook verloot worden lol.
Maar ik weet als geen ander dat het verdient is
dus tijdens de waslijst die je nu aan het afwerken zou moeten zijn toch voor en na effe genieten.
Morgen zijn er andere wetten aan de orde,
niet altijd even gemakkelijk
goed dat er collegae zijn die al eens iets trakteren
zo kan je de stress even wegvreten haha.
Kay die die rijm van Luc zeer knap vond groet met liefs en zonnekes.

Gepost door: Sunny-Kay | 27-10-09

Hallo, Ja vandaag wordt er dus links en rechts even een korte pauze ingelast en dat mag ook wel eens. Het is inderdaad vroeg donker en dat hebben we ook gisteren ondervonden toen we naar school gingen. Het was reeds aardig donker toen de lessen een aanvang namen en dat bederft toch wel wat de fun eraan. Maar gelukkig weten we nu reeds, wanneer de eindexamens eraan komen, het reeds lang klaar zal zijn, want dan zitten we meteen in de volle zomer. Hier werden ondertussen ook reeds de obligate boodschappen afgewerkt en zo is een vrije dag natuurlijk heel snel om. Morgen wachten ons alweer andere taken en ook daar is het af en toe dweilen met de kraan open en vooral die aardige en gezellige werksfeer er bovenop, dat maakt het natuurlijk supergezellig. (om even je woorden te gebruiken Lol) Binnen een tweetal maanden echter, bij de aanvang van het nieuwe jaar, rest er op de hand alweer een vinger minder om aan te duiden hoever onze rust nog is verwijderd. Het zal nogal een knal geven daar op de dreve. Genier alvast van de vrije uren, wij gaan dat hier ook wel even doen.

Gepost door: Ardennenfan | 27-10-09

De commentaren zijn gesloten.