09-11-09

VEILIGHEIDSPROBLEEM BIJ NOKIA-LADERS

en aangezien veiligheid voor alles gaat en er zeer veel Nokia-laders op de markt zijn deze aandachtsvestiging
(Bron: ZDNet van deze avond 09-11-2009 om 1708 uur)


Via een mail, die me werd overgemaakt deze avond, werden we er van ingelicht dat er een veiligheidsprobleem is met een NOKIA-laders.
We citeren uit het bericht op de site van Nokia
:
"Nokia heeft een omruilprogramma aangekondigd voor een beperkt aantal laders met het Nokia-merk die zijn gefabriceerd door een externe leverancier. We hebben vastgesteld dat de plastic behuizing van de bewuste laders los kan raken, waardoor de inwendige onderdelen van de lader bloot komen te liggen. Als de lader op het elektriciteitsnet is aangesloten en bepaalde inwendige onderdelen worden aangeraakt, kan dit een schok veroorzaken.Er zijn ons geen gevallen bekend van eventuele incidenten of letselgevallen die te maken hebben met de betreffende laders, maar uit voorzorg gaan we de betreffende ladermodellen gratis vervangen".

Via DEZE LINK is het mogelijk de NOKIA-laders die in jullie bezit zouden zijn te testen of ze vervangen moeten worden en tevens zou je in voorkomend geval (maar dat kan ik niet bevestiogen want onze laders dienen niet vervangen te worden) uitleg krijgen inzake de te volgen procedure. In elk geval is het nuttig voor alle zekerheid te testen om eventuele "accidenten" te voorkomen. En voorkomen is altijd beter dan genezen.

Voor de rest weinig opzienbarends te melden ten huize Moerhofke. Vandaag vierde Ellen haar zeventiende verjaardag en is ze gestart aan haar achttiende levensjaar, die volgend jaar hopelijk en zoals de Vlaming zegt, bij leven en welzijn, of nog alstGodbelieft, zal eindigen met die alle-deuren-openende achttiende verjaardag. Zelf was ik vandaag (noodgedwongen) te gast in onze nationale hoofdstad voor een vruchtbare vergadering. Ik kwam er (in tegenstelling met een aantal anderen) vrij ontspannen toe en daar hadden de Spoorwegen een hand in (ze staken echt niet altijd hoor) en tijdens de verplaatsing zorgde Frank Vandenbroucke zaliger voor een andere kijk voor en achter de schermen van de koers via het boek dat ik aan het lezen ben "Ik ben God niet"

Tijdens het lezen van deze posting zijn er zowel hier als elders in de wereld nog belangwekkende zaken gebeurd die enige nieuwswaarde hebben. Je hoeft ze absoluut niet te missen. Je kan alle nieuws volgen door HIER te klikken.

Ten slotte nog dit

Top100Skynetblogs moerhofke.skynetblogs.be

Wie ons een stapje hoger wil duwen in de Skynetblogs-top-100 : elke klik op het logo "Top 100 der Skynetblogs" HELPT ONS, is welgekomen en wordt in dank afgenomen..

Morgen zijn we een dagje thuis - net voor de feestdag - en wensen jullie een aangename dinsdag toe

23:19 Gepost door Luc, Katrijn en de kids in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: moerhofke, vergadering, waarschuwing, veiligheid, nokia |  Facebook |

Commentaren

hoi de Moerkes met een dag vertraging maar daarom niet minder welgemeend nog een dikke proficiat voor jullie pracht-dochter.
En dan gaan we nu eens zien of we ne nokia in huis hebben en daar eventueel een profijtje uit te slaan valt.
Helaas liggen de winnende loten ergens in het waasland.
;-)

zoals steeds een genegen groet!

Gepost door: Kay & Joris | 10-11-09

Mijn oma zei altijd: 'als ik het beleven mag!' hahaha!
Ik wens Evelien van harte geluk en een te gek toffe dag toe..17! zo'n mooie leeftijd waarbij de hele toekomst nog voor je open ligt hè! Maak er een fijne dag van met z'n allen!
Btw..praat me niet over kostenopdrijvende tandartsen...heb sinds kort pas deze (wel in dezelfde praktijk)...mocht eerst elk half jaar gewoon bij de preventieassistente..die haalde het kleine beetje tandsteen dat ik meestal op m'n ondertanden heb dan meteen even weg ( stond er wél op de rekening 'tandsteen verwijderen middelmatig'...benieuwd wat 'tandsteen verwijderen minimaal' dan voor moest stellen hahahahaha!). Maar ineens moesten we als patiënt bij deze nieuwe tandarts in de praktijk en hij zei meteen: 'elk half jaar naar de mondhygiëniste!' Ik vroeg of dat echt wel nodig was, want dat de tandsteen altijd minmaal is...'nou'zei hij, 'nú is het wel wat weinig, maar volgend half jaar wél gaan hoor'....en dat weinige, dat was dus het resultaat van 20 jaar...dus vraag ik me af wat er in een half jaar aan tandsteen op m'n tanden zal zitten..!!! Ook weer typisch iets van geld opstrijken waar het eigenlijk niet nodig is...ben benieuwd wat die mondhygiëniste gaat doen in mijn mond!!
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 10-11-09

De commentaren zijn gesloten.